Iedereen boos op 538 wegens concert UPDATE! zoals verwacht afgelast

De radiozender van John de Mol, u weet wel die man die Dennis en Jan op straat heeft geschopt, gaat doodleuk zaterdag een feest houden voor 10.000 man. Het kan ons geen ene ruk schelen wat ze bij die camping/bouwvakzender van Talpa uitvreten, maar al 350.000 mensen hebben een boze petitie ondertekend dat het concert niet door moet gaan vanwege corona.

Een miljoen mensen zouden naar de optredens van onder andere Maan, de Snollebollekes, Wolter Kroes en Gerard Joling willen gaan en probeerden een kaartje te krijgen. Ik luister persoonlijk nog liever naar de kat van de buren die ingevroren door een cirkelzaag wordt getrokken dan naar deze triefel, maar ieder zijn ding. De kans dat het feest niet doorgaat ligt ook nog steeds op de loer. Als het hele land zich tegen 538 keert zal John de Mol toch beslissen de boel af te blazen. Want principes zijn leuk, maar geld is leuker.

UPDATE: Geen vergunning.

6 reacties op “Iedereen boos op 538 wegens concert UPDATE! zoals verwacht afgelast

 1. Ali Habiba zegt:

  De leuke festivals zoals Defqon1 gaan niet door maar omdat het koning jhon z’n radio zender is mag het godverdommen natuurlijk wel doorgaan👍🏻

  0
  0
  • B.A. Barrakoes zegt:

   Defqon1 😂😂😂
   Daar noem je het enige festival wat nog nog commerciëler is dan ome John.

   Grootste rotzooi in de muziekindustrie van de afgelopen 1000 jaar.

   0
   0
 2. Pingback: VI Radio en VI TV op voet van oorlog - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.