Veronica Inside gestopt

Nou, dat waren 20 hele mooie jaren. De laatste twee jaar hadden namelijk niet gehoeven. Zeker na de racisme-uitzending is de lol eraf. Het is niet oprecht, een toneelstuk van drie mannen die vast willen houden een roem en geld. En dan nu een dagelijkse talkshow. Het doet mij de broek al een tijd niet meer bollen.

En dan straks 5 dagen per week Wilfred die zogenaamd kritisch doet, Gijp die maar om zichzelf blijft lachen en Johan Derksen die tegenwoordig een uithangbord is voor Mark Rutte. Ik doe er de tv niet voor aan. Maar verder veel succes en plezier natuurlijk. En we hopen dat Wilfred even kan uitrusten van de vermoeidheid en de herpes.

22 reacties op “Veronica Inside gestopt

 1. И. Иødrøg zegt:

  Ik ga wel kijken naar VI Vandaag. Lijkt me een leuk format. Alleen dat gezeik van Johan over COVID-19 komt me de keel uit. Zijn mening ken ik nu wel.

  15
  43
  • И. Иødrøg zegt:

   Jan is wel een beetje een loser he? Met z’n gladde praatjes politiek bedrijven, maar hopeloos afgaan door z’n clowneske verleden. Zoveel kan die man helaas niet. Vermakelijk is het wel, dat dan weer wel. Iedereen die dit disliked krijgt een tik voor z’n bek.

   2
   32
   • И. Иødrøg zegt:

    En nu met rode kop en hoog BMI RoddelPraat maken, samen met die andere wap. Onze Denny. En dan heb je nog talent ook, om je vervolgens te verlagen tot met maken van een roddelrubriekje waar heel FVD minnend Nederland elke woensdag op zit te wachten. Sommigen hebben er nog geld voor over ook.

    Ik snap dat niet.

    1
    24
 2. Robbie zegt:

  Doe vaak lullig, maar toch vind ik het wel een beetje jammer hoor. En ga die talkshow waarschijnlijk maar 1 keer kijken en dan is dit topprogramma ook verleden tijd, eeuwig zonde……..

  21
  6
 3. >>>Breaking News zegt:

  Gordon heeft nu een tweede hondje in zijn oostduitse projectflatje in Dubai..
  Hopelijk blijft de lift het doen.
  Het is net zo’n kapotgefokt mormel als dat eerste hondje, met uitpuilende oogjes en permanent zuurstofgebrek.
  Deze gaat hij Rocco noemen.
  Rocco is vernoemd naar de Italiaanse hömöpornoster Rocco Sifreddi die zich laat uitwonen in Italiaanse b,-producties.
  Dat laat Gordon zelf weten in de Instagram-post waarmee hij Rocco introduceert aan de wereld.
  Hij blijft hiermee trouw aan de Italiaanse cultuur want zijn eerste hondje was vernoemd naar de Italiaanse maffiabaas Toto Riina.
  Riina was lid van de Siciliaanse maffia en groeide in de vroege jaren tachtig uit tot de belangrijkste leider van deze criminele organisatie. Hij was de baas der bazen, de capo di capi.

  19
  3
 4. Aa zegt:

  Nu mag Johan 5 ipv 2 dagen per week reclame gaan maken voor vaccins en het goed praten van het beleid van de overheid

  DAT is er veranderd.

  Ik ben wél benieuwd naar hoe koning Willem vanmorgen tijdens het ontbijt reageerde toen hij de blaadjes met al het gezegde over hem van de dag ervoor ( Johan had een mening bij vi ) onder zijn dikke neus kreeg.

  Ik verwacht dat de rivd vandaag een belletje gepleegd heeft en hij net zoals na het telefoontje van de aivd voortaan de zittende macht in dit geval de koning, met rust laat / verdedigd.

  Let maar op!

  6
  4
 5. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Is het niet tijd dat die ouwe zeiksnor zn pro VVDen pro Rutjes klep gaat houden? Die Pinokkio heeft het land vierkant in het ongeluk gestort. Het zal zn behoefte aan vastigheid wel zijn die Derksen pro VVD doet blaaten. Maar goed en leuk is anders.

  5
  0
 6. Koffie met mayonaise zegt:

  Van de Mol moet alles kapot en dat lukt aardig. Die bejaarde Derksen gaat straks met een stelletje gesjeesde in het leven gestrande gekken de actualiteit bespreken voor die uitgekotste Rutte. Nederland moet kapot en dat lukt aardig.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.