Entertainment

‘Verkrachter’ van Maxime Meiland deelt het echte verhaal: ‘Zij deed het’

maxime meiland verkrachter

Maxime Meiland heeft het in haar biografie uitgebreid gehad over de verkrachting die heeft plaatsgevonden door een 'ex-bajesklant'. Hij doet zelf voor het eerst een boekje open over de situatie en zegt haar niet verkracht te hebben.

De verkrachting van Maxime Meiland

Maxime Meiland vertelde in haar biografie, Maxime. Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!, over de verkrachting die dertien jaar geleden plaatsvond. Een man, die zij in haar boek omschrijft als ‘ex-bajesklant’, blijft in het boek anoniem, maar hij zou haar dus verkracht hebben. In haar direct omgeving weten de mensen echter wél om wie het gaat.

Je kunt je voorstellen dat zoiets ontzettend veel invloed heeft op je privéleven, aangezien je natuurlijk als verkrachter neergezet wordt. Daar steekt deze ‘ex-bajesklant’ nu een stokje voor. Hij geeft aan haar niet verkracht te hebben en vertelt zijn kant van het verhaal in weekblad Story.

‘Verkrachter’ van Maxime Meiland deelt het echte verhaal: ‘Zij deed het’

Ondanks dat Maxime Meiland haar ‘verkrachter’ anoniem laat, weten mensen in de omgeving wél wie hij is. “De passages in het boek gaan over mij, daar is geen speld tussen te krijgen”, vertelt hij in de Story. “Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: ‘Maat, je moet even gaat zitten. Ik ga je iets dóórsturen.'”

Het is niet dat het verhaal helemáál niet waar is, want de daad heeft zeker wel plaatsgevonden, maar wel met toestemming van beide kanten. “Maar de manier waarop dat in het boek is beschreven is fictie”, zegt hij. “Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan. Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud. (…) Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

Later zouden ze de bosjes in zijn gegaan, waar het bedrijven van de liefde ook verder ging. “Maxime was duidelijk meer ervaren op dat gebied, had meer meegemaakt. Ik had het voor Maxime nog maar één keer eerder gedaan. Maxime nam het initiatief en begon nog meer dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Hij geeft aan dat hij nog echt in de ontdekkingsfase zat en Maxime overduidelijk niet.

De vrienden met wie ze daar waren, begonnen de twee te zoeken. Uiteindelijk werden ze ook betrapt terwijl zij bovenop hem zat. “In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie.”

25 reacties

O.J.

We moeten haar geloven. Zelfs ik kan anders worden gecancelled

Charley luske

Jammer..ik had het wel geweten !

Jan Roos

Maxime mag ook wel op mijn neusje komen zitten.

Wassenaarse

Bah, wat ordinair.

Orban

Jezzebel. Ik ben geen sloerie. Ik ben een verkrachtigsslachtoffer. Makes sense.

Harry nak

Dit staat dan weer niet in die bio-boekjes van Jan Dijkgraaf

arie de beuker

we zullen het nooit weten wie waarheid vertelt.

Achmed

Heerlijk als dames tegenstribbelen tijdens de daad

Hio

Hallo

Bukakenist

Meilandje met slobbersaus

Maxime Meiland

Ik had er achteraf spijt van, dus is het een verkrachting.

Man man man

Maxime mag van mij helemaal niet op mijn neus zitten. Wat een stemgeluid heeft dat mens.

De ex vrouw van Jan Roos

Ik ben ook @#€&€#@ door jan

Guus meeuwers

Het is een nacht die je normaal niet bij de meilandjes ziet. Het is een nacht die wordt besproken wordt in een boek! Het is een nacht waar van je dacht dat maxime hem nooit beleven zou.
Maar die nacht beleefde ze met jou!

Jodie Bernal

Ruik eens aan mijn vinger!! Ruik dan!!

Saskia N

Toch kan het waar zijn. Ik ben ook bruut genomen maar de dader hoeft niet te boeten omdat ie er niet meer is.

Maxime Meiland

Hij heeft helemaal gelijk. Ik ben een vieze kech.

Maxime Meiland

Hij heeft helemaal gelijk, ik ben een vieze kech. En ik zou graag straks op het neusje van Jan Roos komen zitten

Choco Prince

Een uitgenaste, achterbakse sIettebak is het. Niks meer en niks minder.

GGZ Client

zoals de paradijsvogels krijsen, zo krijsen de jongen, allemaal om aandacht , ik zit er tussen de hele dag door ja!

Calvin Bosma Floriway

Zelf ben ik nog opzoek naar een leuke man van ronde de 30 ben zelf 28 met blond haar en een bril. Moet nog uit de kast komen. Ga 3 keer per week naar de sportschool maar heb wel overgewicht. Je kan mij vinden bij Floriway Honselersdijk.

Erica

Dat heeft ze nou echt van haar vader . Die zat ook liever bovenop

Mr. Nightlife

Het land uit

Johanna

Dit wisten we op school toch al

Nicolas Journey

Ach 1 + 1 = nog steeds 2; iemand die met die bolle Jan Dijkgraaf boekjes schrijft zal heus niet aan haar eerste leugen zijn gestorven.