Entertainment

Caroline van der Plas: ‘Als ik binnenkom is het altijd feest’

Caroline van der Plas

Caroline van der Plas wil er alles aan doen om het nummer ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond in de top tien van de Top 2000 te krijgen. Dat vertelt de vrouw van de BBB zondag in het Radio 2-programma Top 2000 Stemweek.

Caroline van der Plas: ‘Als ik binnenkom is het altijd feest’

Is de Top 2000 een vast dingetje voor Caroline van der Plas? “Zeker. Vanaf het begin. Toen jullie ermee begonnen was dat gewoon een supergoed idee om dat te doen. En dat dat is gebleven is gewoon hartstikke mooi. Ik denk dat het voor heel veel mensen een soort anker in de donkere dagen is. Van: oh fijn, weer de Top 2000, weer al die liedjes van al die decennia. Beetje kletsen, beetje gezelligheid. En daar is Nederland ook wel aan toe, denk ik.”

“Kijk, ik wil Sweet Caroline heel graag in de top tien krijgen en daar ga ik de komende weken alles aan doen, kan ik je vertellen”, vervolgt Caroline van der Plas. “Dat zou ik hartstikke mooi vinden. Maar het is ook aanmatigend om nu voor Sweet Caroline te kiezen, puur omdat mijn naam erin voorkomt.” Om die reden wil de BBB-dame het nummer graag promoten. “Lieve mensen in Nederland: Neil Diamond is sowieso een fantastische zanger. Sweet Caroline is natuurlijk helemaal mijn nummer. Maar ik zie ook dat in de voetbalstadions, op feesten, je hoort het overal en als Sweet Caroline begint te spelen is het altijd feest. En als ik binnenkom is het ook altijd feest.”

Peilingen

Het lied is van plaats 144 naar plek 169 gezakt in de Top 2000. Volgens Caroline van der Plas is dat niet zo erg. “Wij zakten ook wel eens in de peilingen, maar uiteindelijk hebben wij weer gewonnen: zeven zetels erbij. Dus mensen, stem voor Sweet Caroline in je lijstje en haal Sweet Caroline in de top tien. Dat zou fantastisch zijn.”

13 reacties

Knir, knar, knor

Dom hangbuikzwijn van Triple B

Harry Nak

Nep-boerin die probeert om boerin te lijken.
Alles aan die partij is nep maar niemand ziet het.
Boeren worden als vehicle gebruikt voor een politieke carriere.

Araya

Doe mij maar slayer – reign in blood in de top 10

wil

Narcist

Peter G

Stem allemaal op deze dave joosten wereldberoemde zanger met het lied massa is kassa voor de top 2000

Scooby Doo

Ik doe alles eraan om erotic van Madonna in de top tien van de top 2000 te krijgen.

Roy d.

Wie zou Caroline willen b a f f e n ?

Linda Voortman

K U T nummer.

Natnek

Wat is dit totaal niet b0€iend zeg

Natnek

Ik stem op het nummer “krijg toch de v€tte p€stk@nk€r” van Tinie en Lou.

Roy d.

Op een of andere manier moet ik altijd aan Patricia paay denken als ik plas lees

Gabelstaplerfürher Henk

Bij mij is het altijd feest als ik weg ga….

Orban

Klop harry. Echte boerinnen hebben geen overgewicht en armen als dokwerkers. Al is het boerenleven niet meer wat het was. Laptopboeren.