Entertainment

Henny Huisman: ‘Die Rachel Hazes die een rechtszaak begint over een kroket… ‘

Henny Huisman

Henny Huisman heeft uitgehaald naar Rachel Hazes en de rest van haar familie. Ook vertelde hij in gesprek met De Telegraaf graag over zijn eigen harmonieuze familie.

Henny Huisman: ‘Die Rachel Hazes die een rechtszaak begint over een kroket… ‘

“Ja, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait”, aldus de 72-jarige Henny Huisman. “Het gaat in het leven niet om Televizier-Ringen of kijkcijfers, maar om de familie die je om je heen hebt, en dat daar geen ruzies in zijn. Tuurlijk, er is overal wel eens wat, maar ik vind het erg belangrijk dat je dat dan zo snel mogelijk weer uitpraat.”

“Als ik kijk naar die Hazes-familie en al dat gedoe eromheen, dan denk ik ook: hou toch op, het is allemaal zo ordinair!”, vervolgt de presentator. “Die Rachel die een rechtszaak begint over een kroket… Dan kom je straks boven bij Petrus en gaat die man in zijn grote boek kijken en zegt: ‘Nou, u heeft zich wel erg druk gemaakt over het feit dat u een kroket werd genoemd.‘”

Yvonne Coldeweijer

In januari won Rachel Hazes een rechtszaak van Yvonne Coldeweijer, die ging over een video waarin de juicekoningin mevrouw Hazes een ‘gecremeerde kroket’ noemde. Niets aan gelogen natuurlijk, maar volgens de rechter was dit een ‘onnodig grievende’ uitlating. Yv mocht de vrouw geen gecremeerde kroket meer noemen en moest zelfs een rectificatie plaatsen op haar YouTube-kanaal. Ook werd een dwangsom van duizend euro geëist voor ieder uur dat de video nog online stond. Koekoek.

Verder noemde Yvonne de 53-jarige Rachel Hazes ‘narcistisch’, ‘manipulatief’, knettergek’ en ‘toxic’ in de bewuste video. De stelling dat het goed is dat zoonlief André Hazes met zijn moeder heeft gebroken, was volgens de rechter ‘kwetsend’. “Bij het doen van deze uitspraken heeft Yvonne Coldeweijer geen enkel belang”, zei de rechter daarover.

10 reacties

Kees van der spek

Hazes is de basis gecremeerde kroket moet je gewoon weggooien

Harry Nak

Oh, leefde Henny Huisman nog.
Wist ik niet.

Vieze joop

Henie. Goeie vent
Is ook gek op mannenpap

Scooby Doo

Sinds wanneer gaat een oude frikandel zich bemoeien met een gecremeerde kroket?

Roy d.

Henny huispak die er openlijk vooruit komt de vvd te supporteren,dan ben je echt een dementerende zaadstaaf.

Natnek

Er bestaat geen vrijheid van meningsuiting in Nederland gezien de uitspraken van de D666 rechters.

Orban

“Zo ordinair” hoe hautain om neer te kijken op het gewone volk.

Butt

Rochel heeft gratis geld zat en meer dan genoeg tijd zat en kan zelf helemaal niets. Dus waarom niet. Komt ze weer een keer op tv.

Bulletje

Pak die koe maar bij de hoorns!

Parkmanager Richard

Henny als je dit leest wij zoeken nog een presentator voor de mini playbackshow op Parc de Berckt in Baarlo Limburg in het hoogseizoen. Dit vind altijd tweewekelijks plaats op vrijdag van 20:00 tot 22:30, goede verdiensten en na de show zuipen we ons altijd klem in de chalet van Jan-Pieter dus wees welkom.