Van Beelen beukt door

Binnenkort op de plek van de Coen & Sanders Show (scoop!), maar nu al het best beluisterde programma van 538. Wij feliciteren Barend en natuurlijk zijn baas en vriend van de show John de Mol met dit resultaat. Wij zijn heel erg trots dat Van Beelen zo goed gaat. Waarom? Omdat hij een van de weinige in de media is die roept dat ie fan van Roddelpraat is.

En dat heeft hem eerder al bijna zijn baan gekost toen hij ons als gast aankondigde. Die uitnodiging werd sneller dan het licht ingetrokken. Precies op tijd om zijn loopbaan tot een succes te maken. Wij proosten vanavond op De Deel.

4 reacties op “Van Beelen beukt door

 1. Haha zegt:

  Heel dat radio gebeuren is klaar.
  En luisteren steeds minder mensen naar de radio.
  Mijns inziens door 2 voorvallen.

  1. Van push naar pull. Door alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn in de vorm van Spotify, YouTube en equivalent. Luister je wat jij wilt en wanneer. Uiteraard zonder die onzinnige reclame.
  2. Sinds een aantal jaar is op de radio de DJ die plaatjes draaide grotendeels vervangen door zelfbenoemde radiomakers. Deze radiomakers draaien amper plaatsjes, maar vullen hun zendtijd met flauwekul, als schijt grappige grapjes (die bijna nooit grappig zijn) of onzin.
  Zo was er laatst een niet nader te noemen radiomakers naar de tandarts geweest. Met een heel onzin verhaal erom heen. Draai gewoon muziek koekenbakkers!

  Ik verwacht dat als de FM band over een paar jaar uit gaat dat radio de finale tik krijgt.
  Er zullen een paar zenders overblijven maar het gros verdwijnt.

  3
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.