SCOOP! Barend van Deelen op C&S Show plek

Ja, mensen. Voor de allerhardste scoops moet je echt bij Roddelpraat zijn. Want nu bekend is geworden dat Coen en Sander hun plaats kwijtraken is de vraag natuurlijk wie dat gat gaat vullen. Wij weten het reeds. Het is namelijk Barend van Deelen (toen nog Van Delen genoemd).

En dat vinden wij heel fijn voor hem, want hij is namelijk vriend van de show. Hij zal dat wel met die deuggleuf gaan doen, maar dat is niet anders. Hier zie je het hem bijna toegeven aan Dennis en hem gelijk een baantje aanbieden.

16 reacties op “SCOOP! Barend van Deelen op C&S Show plek

 1. Die dikke uit de jury zegt:

  Wat een ongelooflijk goed zakelijk inlevingsvermogen heeft Radio538. Je zou bijna zeggen dat de programmadirecteur een Woke-Watje is die volledig buiten de maatschappij leeft.

  Het enige leuke, relativerende en goedbeluisterde programma van 538 schrappen… wie word de vervanger? Iemand die het voor het helft van het geld doet maar ook zeker geen middagprogramma kan draaien.. als hij die geit Enthoven meeneemt dan haak ik af… die is alleen goed om eens een keer smerig uit elkaar te trekken, enkel ander talent ontbreekt.

  Ik wens Wietse, Klaas en Mart ontzettend veel sterkte bij 538… zij mogen nu een kar trekken waarvan de wielen vierkant zijn gemaakt door de directie…. klasse jongens!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.