Coen en Sander gaan scheiden

De mannen van de Coen en Sander Show moeten het binnenkort zonder elkaar doen. Radio 538 is klaar met de slechte luistercijfers en dwingen ze vanaf 16 juni tot een scheiding. “Wij kregen deze mededeling van: ‘We hebben een andere invulling voor het tijdstip waarop jullie nu zitten.’ Dat zagen we niet aankomen. Ik heb er een paar nachtjes wat minder goed van geslapen. We hebben nog nooit met dit bijltje gehakt, maar je moet het relativeren: het hoort bij het werk wat we doen”, aldus Coen.

Er zijn dus nu echt kansen voor onze Jan. Na de zomer komen Coen en Sander trouwens 1 keer per week nog samen op vrijdagen tussen 16 en 19 uur. Ze krijgen apart van elkaar een eigen programma. Coen zal op de overige werkdagen van 12 tot 14 uur te horen zijn op 538, Sander van 16 tot 18 uur op Radio Veronica.

8 reacties op “Coen en Sander gaan scheiden

  • Jacques zegt:

   Wie luisterd er dan vandaag de dag überhaupt nog naar de radio?
   Die domme achterlijke dikke zever wat niemand maar dan ook niemand boeit afgewisseld met uur na uur dezelfde prut plaatjes. Bah, nee dank u!
   Hetzelfde als tv, kijkt ook bijna geen hond meer naar op een handvol hardleerse mongolen na die niet beter weten…

   0
   1
 1. Robbie zegt:

  Toch jammer want zijn wel sympathieke gasten, hoor ze vaak op werk. Vind alleen dat je je klok gelijk kunt zetten op welk nummer er komt en ze gaan draaien. Maarja dat geldt eigenlijk voor elk radiostation en dan met name en echt met name Qmusic!!! Die zijn echt erg, daar kun je op seconde zeggen dit nummer komt nu!! Eigenlijk zoude wij (op werk) allemaal radio kunnen maken…………

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.