Uitverkoop bij de Gravinfluencer

eloise-van-oranje

Nu weten we dat die Oranje-kliek geen enkele schaamte kennen. Ze krijgen jaarlijks 345,5 miljoen van ons. Nou ja, krijgen. Het wordt onder dwang afgenomen in vorm van belasting en aan deze miljardairs gegeven. Maar goed, ze kotsen van de centen. Alleen doet Eloise of ze geen poen heeft en daarom haar afgedragen kleding voor een paar euro moet verpatsen. Het is echt een beetje sneu.

Nou, bieden maar. Kan je toch nog wat terugkopen van spullen die je al eens hebt gekocht voor een ander.

21 reacties op “Uitverkoop bij de Gravinfluencer

 1. Nico 010 zegt:

  Echt, ik zal deze helemaal uitwonen in alle beschikbare gaten en als ik zin heb zal ik er nog een paar bij maken ook. Ik zal net zolang doorgaan tot dat ze een andere taal gaat praten.

  5
  9
  • Pomper zegt:

   Het schijnt dat je dwars door de navel naar binnen kan stoten, als je maar hard genoeg doorbeukt. Welke meid wil dat eens uittesten samen met mij?

   1
   3
  • Rukkertje Lorenzo zegt:

   Hahaha Nico 010. Ondanks je grootspraak heb je ongetwijfeld een heel klein plassertje. Nee Nicootje, blijf jij maar veilig handkarren hahaha

   0
   0
 2. ViezePresident zegt:

  Wat een succes heeft ze, doordat alle roddelbladen haar voor honderdduizenden euro’s reclame/gratis aandacht geven. En dan nog die spullen voor wat euro’s willen verkopen… Pleur die zooi in een kledingcontainer ofzo (zonder foto te nemen), wat een lelijk verwend narcistje is het al. Zal de inkomsten wel gebruiken om huisjesmelker te worden.

  3
  2
 3. Sc ooo p vanuit de sper-ma bank zegt:

  Jan Roos ouwe trekezel bij ons voor wat extra zakcenten. Ze lijkt 1000 % op je. Van anonieme zaaddonor naar papa met dezelfde biggenkop.

  3
  6
 4. Tinus plotseling zegt:

  Jan heb jij zeker gedaan dit item slaat nergens op zit je weer te zuipen met je dikke bek of wat jonguuh heb je gekeken dikke. Dit meisje is oké jachtseizoen mee gedaan top.zei heeft totaal geen inbreng in jou suggestie en leeft normaal. Moet jij ook eens doen misschien zie je een keer het licht schreeuwlelijk wat je daar zit.t

  4
  4
 5. Ton zegt:

  De meeste reacties zijn van abnormale mensen (als het al mensen zijn) die niet het fatsoen hebben om normaal te doen tegen zo’n jong meisje

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.