Entertainment

Uitspraak in zaak Peter Gillis tegen Nicol Kremers: ’40 duizend per overtreding’

uitspraak peter gillis nicol kremers

Peter Gillis en Nicol Kremers stonden onlangs tegenover elkaar in de rechtbank. Peter heeft een rechtszaak aangespannen tegen zijn ex omdat zij de vaststellingsovereenkomst niet na zou zijn gekomen. De rechter deed vandaag uitspraak.

Drama tussen Peter Gillis en Nicol Kremers

Peter Gillis en Nicol Kremers stonden onlangs tegenover elkaar in de rechtbank, omdat Peter het idee heeft dat Nicol zich niet aan de vaststellingsovereenkomst houdt die ze getekend zouden hebben toen ze uit elkaar gingen. In deze overeenkomst zou staan dan ze allebei geen uitspraken zouden doen in het openbaar over hun relatie.

Dit is natuurlijk een hele makkelijke manier om er voor te zorgen dat Nicolleke haar mond zou houden over de klappen die hij heeft uitgedeeld. Zo dacht hij haar de mond te kunnen snoeren, zodat het niet uit zou lekken in de media.

Hier heeft Nicol zich niet aan gehouden. Ze deed namelijk aangifte wegens mishandeling en heeft er regelmatig in de media over gepraat. De twee hebben het uitgevochten in de rechtbank en vandaag deed de rechter uitspraak.

Uitspraak in zaak Peter Gillis tegen Nicol Kremers: ’40 duizend per overtreding’

Nicol Kremers zou een boek gaan uitbrengen, maar heeft besloten de publicatie uit te stellen. Dit zou allemaal te maken hebben met haar eigen gemoedstoestand. Ze heeft besloten – na het weerzien met Peter Gillis – om in therapie te gaan.

Peter Gillis vertelde dat hij dit boek in wilde zien, voordat deze gepubliceerd werd. Maar de rechter heeft besloten dat dit niet gaat gebeuren. Hij heeft namelijk niet aannemelijk kunnen maken dat er allerlei dingen over hem in zouden staan.

Maar Peter heeft ook wel zijn gelijk gekregen, op een ander vlak. Nicol moet namelijk wel haar mond houden over de dingen die er in de vaststellingsovereenkomst staan. De rechter vindt dat Petertje best mag eisen dat Nicol niet mag zeggen dat hij huiselijk geweld tegen haar heeft gebruikt. Ook de rechter snoert Nicol dus de mond, als het gaat over de mishandeling. Ze moet 40 duizend euro betalen per overtreden, met een maximum van 400 duizend.

Toch grappig dat een rechter zo makkelijk uitspraak kan doen en haar de mond snoert. Maar Petertje lijkt overal constant maar mee weg te komen.

10 reacties

O.J.

Wel vreemd, ik dacht dat contracten nooit het strafrecht buitenspel kunnen zetten. Nu weet ik in ieder geval wel dat als ik uit deze nachtmerrie ben beland, ik geen overeenkomst met Jan en Dennis moet tekenen zodat ik nog meer winst kan halen uit het boek wat ik al aan het schrijven ben

Peterke

Cash graag , banken zijn boeven

Boris C.

Tijd dat Peter tot staan wordt gebracht.

Hoe kan een rechter hierin meegaan?

Is dit het land dat D66 voor ogen had?

Hoeveel heeft Peter betaald voor deze uitspraak?

In hoger beroep zal nicolleke hoogstwaarschijnlijk wél winnen want dan zijn er andere rechters.
Het kan voordeliger zijn voor Nicolleke om in bv Groningen het hoger beroep aan te spannen. Groningers hebben het niet zo op blaaskaken. Grote kans dat ze in Groningen haar gelijk haalt.

Frank Netten

Vanvond ben ik show nieuws

Paul

„Nicol moet namelijk wel haar mond houden over de dingen die er in de vaststellingsovereenkomst staan.“

Scooby Doo

40K waar gaat dit heen. Klikt alsof rechters beïnvloedbaar zijn.

Peter G

400.000 massa is kassa

sowartepietje

he jan weleens er aan gedacht dat peter onschuldig is

Sjamaan Henk

Je kunt wel zien hoe moreel al die d66 rechters zijn

Spekpeter

Hij zal die 40 k wel nodig hebben met de totale ondergang van dat woonwagenimperium van ‘m …