Nicol Kremers opnieuw in behandeling voor PTSS: ‘Na weerzien met Peter Gillis’

Het gaat helemaal niet goed met Nicol Kremers. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze haar ex Peter Gillis weer terug heeft gezien in de rechtbank. Ze zou zelfs weer opnieuw behandeld worden voor haar PTSS.

nicol kremers behandeling ptss
nicol kremers behandeling ptss

De heftige relatie van Nicol Kremers en Peter Gillis

Toen Peter Gillis en Nicol Kremers aankondigden dat zij een punt hadden gezet achter hun relatie, lieten ze weten dat ze ‘als vrienden’ uit elkaar gingen. Maar niet veel later kwamen er verhalen naar buiten dat er achter gesloten deuren veel meer speelde, dan wij ons hadden kunnen bedenken.

Nicol en Peter hebben een hele heftige relatie gehad. Ondanks dat het allemaal koek en ei leek tussen de twee tijdens Massa is Kassa, bleek niets minder waar te zijn. Peter zou achter gesloten deuren een ware nachtmerrie zijn. Hij zou Nicol mishandelen en hebben bedreigd. Zij heeft dan ook verschillende aangiftes tegen hem gedaan en voornamelijk mentaal heel veel problemen aan de situatie overgehouden.

Nicol Kremers opnieuw in behandeling voor PTSS: ‘Na weerzien met Peter Gillis’

Nicol Kremers is al eerder behandeld voor PTSS, dit was het gevolg van de mentale en fysieke mishandeling door Peter Gillis. Deze maand keken Peter en Nicol elkaar weer in de ogen aan in de rechtbank, dit heeft weer veel impact gehad op Nicol. “Het ging heel goed, maar je merkt dat bepaalde terugvallen mogelijk zijn, omdat ze dan te veel geconfronteerd wordt met het verleden”, vertelt haar manager.

Nicol krijgt dan ook opnieuw hulp voor haar PTSS. Dit is ook de reden dat de publicatie van haar boek uitgesteld is. Maar dit boek, dat gaat er zeker komen als het aan haar manager ligt. “Ik voorzie niet echt problemen waardoor het niet zou kunnen”, vertelt haar manager over de publicatie van het boek. “Het zou ook een mogelijkheid kunnen zin dat ze zegt: ‘Ik heb van deze behandelingen geleerd dat ik misschien het verleden met rust moet laten en naar de toekomst moet kijken.’ Uiteindelijk kunnen we haar daarin adviseren, maar het is en blijft haar keuze.”

Volgens haar manager is het het in ieder geval niet waard dat zij ten koste gaat van dit boek.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maaik de boeah
Maaik de boeah
22 uren geleden

*** ** *** ****** **** **** ** **** ******* ***** ***** *** ***** . Heb mijn command alvast gecensureerd dat scheelt de administrator hier weer

Peter, den Worstenbroodvreter
Peter, den Worstenbroodvreter
17 uren geleden

Loopt niet goed af..!

Bep Kattenbakpoepschep
Bep Kattenbakpoepschep
22 uren geleden

Die junk heeft het zo hoog in haar bol gekregen omdat mevrouw de ex schoonmaakster zich hogerop heeft weten te krik ken en nu de geldbron weg is alles op alles moet worden aangegrepen om maar geld te komen voor haar verslavingen en wellicht de verzorging van haar nakomelingen . Het is in ieder geval lachwek kend hoe iemand zich in allerlei bochten weet te wringen om een faillissement af te wenden

Ellie Lust
Ellie Lust
21 uren geleden

STOP GESTAPO !! Ow Peet,stop hem in mijn non-binaire spleet!

Floris Wyers
Floris Wyers
20 uren geleden

Als je dat hoofd van Peter ziet krijg je vanzelf ptss

Don Omar
Don Omar
17 uren geleden

oioioi, sei gewoon asperine poeder van ons kartel kopen

Aad Haatbaard
Aad Haatbaard
11 uren geleden

Goedkoop nep wijf, snijden in de lengte niet de breedte.

Natnek
Natnek
6 seconden geleden

HHOOOOEEEERRRRRR

Charles da Silva
Charles da Silva
22 uren geleden

Dat is dat waif van die bolle

Keesie
Keesie
22 uren geleden

Ik wist genoeg toen ik haar “manager” zag, ziet eruit als een loverboy en heeft o.a. Samantha “Barbie” & Nicolleke in zijn stal….

Wil
Wil
22 uren geleden

Komt haar wel allemaal goed uit, Nu kan ze alles wat ze zelf verkeerd doet die bolle de schuld geven

Jan Willem (politie vlogger)
Jan Willem (politie vlogger)
22 uren geleden

Deze vrouw praat POEP

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x