Entertainment

Jade Anna onthult: ‘Ik heb geen man nodig’

jade anna

Het liefdesleven van Jade Anna is regelmatig het onderwerp van gesprek. Ze heeft een relatie gehad met een volwassen kleuter, is gespot met de zoon van de hoge pief bij AZ én met een Ajax-speler. Maar nu onthult ze zelf absoluut geen man nodig te hebben in haar leven.

Het liefdesleven van Jade Anna

Het liefdesleven van Jade Anna is ontzettend bewogen. Ze heeft een – hele ongepaste – knipperlichtrelatie gehad met onze kleuter Gio. De twee kregen een relatie toen zij nog minderjarig was en hij al in de twintig. Toch bleken ze beiden alle dingen te willen. Gio was namelijk al klaar voor zijn huisje, boompje, beestje en Jade wilde nog even jong zijn.

Wij kwamen natuurlijk onlangs ook met het nieuws dat Jade samen gespot was met Bryan Koster, de zoon van de commercieel directeur van voetbalclub AZ. Wat er van deze relatie over is, weten we niet. Jade is namelijk onlangs gespot met Ajax-speler Kenneth Taylor. Ze werd al een aantal keer gespot in het vak voor vrienden en familie én de twee waren samen in Antwerpen.

Jade Anna onthult: ‘Ik heb geen man nodig’

We nemen het liefdesleven van Jade Anna natuurlijk maar al te graag onder de loep, ondanks dat ze er zelf helemaal niks over deelt. Ondanks dat er hier en daar wordt gespeculeerd wie het hartje van onze Jade heeft gestolen, lijkt zij helemaal niet toe te zijn aan een man in haar leven.

Ze deelt namelijk een foto op haar Instagram waar ze schrijft dat ze helemaal geen man nodig heeft. Jade heeft namelijk haar eigen mat door de stad gesleept, wat goeeed!

Beeld: Instagram @jadeanna

Nog geen reacties