Entertainment

Tygo Gernandt liegt over relatie met 24 jaar jongere meid: ‘Ben hem liever kwijt dan rijk’

tygo gernandt dianne van den eng

Tygo Gernandt had een relatie met de 24 jaar jongere Dianne van den Eng. Zij gingen vorig jaar uit elkaar, maar onlangs vertelde Tygo dat ze nu toch weer bij elkaar zijn. Het probleem is alleen, dat Dianne helemaal van niks weet.

Tygo Gernandt Dianne van den Eng

Vorig jaar deelde Tygo Gernandt in de serie ‘Open Kaart’ van de glimworm Robbert Rodenburg, dat hij en zijn 24 jaar jongere vriendin Dianne van den Eng een punt hadden gezet achter hun relatie. “Ik heb wel een relatie gehad de afgelopen zeven maanden, maar dat ging op en neer”, vertelde hij. “We deden elkaar vaak meer pijn dan liefde.” Dit had te maken met het vertrouwen dat bij beiden niet goed zat. Hij miste vooral het samen zijn, omdat hij altijd alleen thuiskomt.

Toen kwamen er vorige week ineens verontrustende verhalen naar buiten. Tygo zou namelijk niet trouw zijn geweest aan zijn vriendinnetje. Hij zou namelijk gesprekken hebben gevoerd met verschillende dames tijdens hun relatie, waaronder Nicolette Kluijver. Hij zou hebben gezegd dat hij heel veel van haar houdt en bij haar wil zijn. Erg vreemd.

Tygo Gernandt liegt over relatie met 24 jaar jongere meid: ‘Ben hem liever kwijt dan rijk’

Ondanks de pijn die de twee elkaar doen, besloten Tygo en Dianne om toch weer bij elkaar te komen. Althans, dat zei Tygo. Hij kwam terug op zijn woorden in ‘Open Kaart’. “Ik had dat toen niet zo moeten zeggen”, vertelde hij aan weekblad Weekend. “We zijn altijd zoekende geweest naar elkaar. Ik hou zó ontzettend veel van Dianne en ik ben zó verliefd op haar. Het is een prachtmens. Vorige week waren we nog samen ergens.”

Je hebt pas een relatie, als je allebei erkent dat je bij elkaar wil zijn. Dat is Tygo misschien vergeten, want zijn ‘vriendin’ Dianne, weet namelijk helemaal niks van hun hereniging. “We zijn juist definitief uit elkaar”, vertelt ze aan weekblad Weekend. “Ik was echt verbaasd door wat hij zei. Er is nogal veel gebeurd in onze relatie. Het werkt gewoon niet. Het is ook moeilijk om een relatie te hebben met iemand die elke dag drinkt in de kroeg, maar ook echt elke dag.” Volgens Dianne was ze heel erg verliefd op hem, maar in een relatie is het één bak ellende.

Op de vraag over het vreemdgaan wil Dianne niet in gaan. Wel weet ze te vertellen dat Tygo last heeft van extreme bindingsangst. “Een paar weken geleden gingen we definitief uit elkaar. Het werkte gewoon niet. Hij is echt een lieve schat met een hart van goud, maar ik ben hem liever kwijt dan rijk.”

 

9 reacties

Pieter 13inch

Is dit niet toevallig gewoon pedofiel gedrag van die grachtengordel junk?

Plofkip

Die tygo ziet er net zo slecht en vies uit als de gemiddelde junk in Amsterdam.

Don

Dat krijg je als je het Colombiaanse dieet volgt, dan raak je het tijdsbesef kwijt. En wat betreft die jonge griet. Blijkbaar wil mevrouw actresses worden. Dus die doet even een Lynn – Gio’tje. Even met deze smeerkees gaan, allemaal om beroemd te worden. Hij had immers haar vader kunnen zijn.

Anjer

Zwiebertje.

Jos (71 jr)

Snap hem opzich wel, zou dat lekkere snolletje ook wel volspuiten als ik de kans had.

Kees( 83jaar)

Vol blaffen dat jonge spul

poep

grijze poep

Trix

Vies wijf ging met vieze junk. Afvalvolk. Beter kwijt dan rijk. Grappig dat ze dat zegt over hem. Want geld voor volk en vaderland uiteraard gelijk voor beiden.

GHB JUNK

Tygo is echt een viese man hij heeft een teelbal en een scheve besneden piem0l met een stuk vel eraf hij zegt dat de imam dat heeft gedaan en dat hij je zegent wanneer hij je verkracht!!!!