Entertainment

Opnieuw verhalen over Gordon naar buiten gekomen: ‘Dit kan het daglicht niet verdragen’

Gordon

Gordon heeft een heel erg wild verleden, dat is algemeen bekend. Hij is verslaafd geweest aan verboden middelen en hierdoor zijn er niet de leukste verhalen over hem naar buiten gekomen. Opnieuw komt er zo'n verhaal aan het licht, toen hij op het verjaardagsfeestje van Linda de Mol was.

Het turbulente leven van Gordon

Gordon heeft niet echt een schoon verleden. Er is weinig waar we eigenlijk nog van schrikken als het om Gordon gaat. Er zijn beelden opgedoken waarin hij racistische opmerkingen maakt, vrouwonvriendelijke opmerkingen, we hebben hem gezien op datingapps, hij heeft hele rare vriendjes waar hij ineens verloofd mee raakt, hij maakt met alles en iedereen ruzie en zo kunnen we nog heel veel dingen opnoemen die Gordon gedaan heeft.

Het is dan ook niet heel gek dat er zo nu en dan een vreemd verhaal over Gordon boven water komt. Linda de Mol werd afgelopen maandag zestig jaar oud, dit moest natuurlijk uitgebreid besproken worden in Shownieuws. Dit zorgde er echter voor, dat er weer herinneringen naar boven kwamen over het feestje dat Linda tien jaar geleden vierde, toen ze vijftig werd.

Opnieuw verhalen over Gordon naar buiten gekomen: ‘Dit kan het daglicht niet verdragen’

Linda gaf – anders dan dit jaar – een groot feest voor haar verjaardag. Gordon was ook aanwezig op dit feest en zou voor de nodige ophef hebben gezorgd, hij kon zich natuurlijk weer niet gedragen. “Iedereen kan zich dat 50ste feest nog herinneren bij haar in de tuin. Iedereen zat daar toen aan lange tafels te eten”, klinkt het aan tafel bij Shownieuws. “René Froger kwam aan, Chantal Janzen en Gordon, waar later nog het gerucht van ging dat hij er daar met pek en veren uit was gezet.”

Wat er precies gebeurde, dat is niet duidelijk. Onze eigen Jan Roos kwam met het verhaal dat Gordon onder invloed was van verboden middelen en vervolgens werd weggestuurd door Linda. Gordon was zo boos, dat hij overwoog om een rechtszaak aan te spannen tegen Jan. Gordon deed net alsof dit verhaal uit de lucht kwam vallen, maar ook Winston Gerschtanowitz weet er ook meer over. “O ja, in dat tuinhuis”, zegt hij. “Ja, ik weet niet wat er allemaal gebeurd is, maar het kon het daglicht niet helemaal verdragen”, zegt Bart Ettekoven.

7 reacties

Grote Faal

Er is een hele grote sloot vol oude koeien.
.
Godsamme kraken.
Dit bericht is meer als tien jaar oud.
Dat kan je hoogstens nog beschouwen als bladvulling.
Temeer daar het gisteren al op alle websites te lezen was en het toen ook al niet spannend en een overgedateerd stukje tekst was was was was.
.
Betaal ik soms vijf eurootjes voor geschiedenisles of zo?

Patty

Ik moet scheijten.
O gaat het over Gorrie?
Ik moet nog steeds scheijten.
Wie zal ik in zijn bek scheijten?

Kees net als mn broer

Aan de andere kant weet iedereen hoe het gedrag is van deze kwiebus. Dan nodig je hem toch simpelweg niet uit. Iets met eigen schuld, dikke bult.

Plofkip

Lekker snuiven en in de bips genomen worden. Dat is onze gordon

exit

Slechts 4 reacties en 5 inclusief de mijne over een Gordon Topic
Dat betekent dat Gordon geen BN-er van belang meer is.
Exit!

Dionysos

ouwe doos linda

Gerard

Gordon is echt een viese man hij heeft een teelbal en een scheve besneden piem0l met een stuk vel eraf hij zegt dat de imam dat heeft gedaan en dat hij je zegent wanneer hij je verkracht!!!!