Columns

Jan Roos: Ali B denkt ook dat ie schuldig is

jan roos column

Aanstaande vrijdag krijgt Ali B te horen dat ie de gevangenis in moet. Althans, dat geloof ik en Ali zelf blijkbaar ook. Hij heeft namelijk aangekondigd niet bij de uitspraak aanwezig te zijn om het “eerst even allemaal zelf te verwerken”. Dat maakt de rapper en voormalig troetelmarokkaan een enorme flapdrol. Want als je tijdens je proces steeds vertelt dat je niets verkeerd hebt gedaan, waarom ga je dan niet vol goede moed aanhoren dat je onschuldig bent? Omdat hij ook wel weet dat ie dat niet is.

Jan Roos: Ali B denkt ook dat ie schuldig is

Tijdens die procesdagen maakte Ali B en zijn team er een show van. Hij liet journalisten hem interviewen alsof hij ergens slachtoffer van is en als dat niet ging zoals hij wenste, probeerde hij het gesprek richting zijn kant op te spinnen. Ook was hij continu bezig met fysiek en mentaal contact te zoeken met de pers om ze te beïnvloeden. Dat was bijzonder raar om te zien. Waarom moet je nou steeds je arm om een verslaggever leggen en hem ‘bro’ noemen? Simpel: dezelfde reden dat hij Natacha Harlequin inhuurde om een goed woordje voor hem te doen in Shownieuws. Hij probeert het publiek te tonen een veel te goede jongen te zijn voor de daden waar hij van wordt beschuldigd. En hoopt op die manier ook de rechter zijn kant op te krijgen.

Jan Roos: “Waarom moet je nou steeds je arm om een verslaggever leggen en hem ‘bro’ noemen?”

Dat is alleen allemaal mislukt. Zijn belachelijk manier van doen liet een man in paniek zien. Zijn overdreven vriendelijke benadering van de media deed wenkbrauwen fronsen. Het inhuren van Harlequin werd alom bespot en maakte en passant een einde aan haar tv-carrière. En als hij al de rechter in zijn voordeel had weten te bewegen werd dat door zijn ordinaire gedrag in de rechtszaal tenietgedaan. Alle pogingen om in een goed blaadje te staan zijn gestrand. Er blijft niets over van zijn charmeoffensief en dus weet hij donders goed hoe laat het is. Hij wil bij de afgang in ieder geval niet aanwezig zijn. Het is einde oefening voor Ali B en hij weet het.

 

18 reacties

Ali B.

Lieve mensen een update, ik ben bezig mijn 23ste XL koffer aan het inpakken. Groetjes, jullie Ali B.

Marco B

Gelukkig is hij van mijn kindertjes afgebleven

Kale Kees

Een laffe hond is het, typisch Marokkaaπs altijd verplaatsen ze zich in groepen omdat ze alleen niets voorstellen. En als ze weten dat ze gaan verliezen dan vluchten ze. Het is de zoon van een h°er. En gezien zijn afkomst zal ze moeder wel miπderjarig zijn geweest toen ze zwanger werdt.

Wim Kieft

Marokkaπeπ zijn erger dan πegers.

Renate de Jong

Voor straf moeten we ze honden moeder doodt slaan met een zwaar voorwerp. En deze ophangen op de grote Kerkstraat als voor eeld voor de rest van dat pauper volk

Natje

Het grootste voordeel voor ali is dat er hoofdzakelijk Marokkaaπs wordt gesproken in de gevangenis.

Rachid

Nou en al raakt Nederland 1 Marokkaan kwijt morgen zijn er weer 10 nieuwe bij

YoMomma

Snel opsluiten voordat ie na de uitspraak met de noorderzon is vertrokken !

Baas B.

Ali dacht er mee weg te komen omdat er geen bewijs is op beeldmaterial dan wel geschrift. Met andere woorden zijn woord t.o.v. dat van die wijven. Toch mooi dat die officier en patroon ziet in het handelen van Ali. Ali is een roofdier dat mag nu wel duidelijk zijn. Zijn raadsman zal vast achter de schermen hebben aangegeven dat een veroordeling rieeel is.

Koning pils

Ali maak je geen zorgen je krijgt gewoon gratie van mij

Jan roos

Echt typisch Nederlands dit
Deze veroordeling heeft veel weg van familie hereniging

Jan Gordelroos

Wat vooral opviel is hoe ontzettend dom die gozer is.
Zodra zijn bek openging was alles verloren.

Nick

Nederland zit vol met zulke figuren als Ali en het worden er alleen maar meer !

Vislipoog

K#t turk.

Dionysos

sorry ali, blame it on me !

poep

echte verse poep

Pieter 13inch

Ali haakneus

Elli Lust

Alle Marrekane trug naar Turkije!