Entertainment

Famke Louise en Denzel Slager komen afspraken met bedrijf niet na: ‘Nooit iets gepromoot’

famke louise denzel slager

Famke Louise komt volgens geruchten haar afspraken niet na. Ze is een echte influencer die samenwerkingen doet met bedrijven voor gratis spullen of geld, maar houdt zich niet aan haar eind van de afspraak.

Djamilla en Famke Louise The Real Housewives of Amsterdam

Het begon met het verhaal over Famke Louise die een nummer zou maken met Djamilla, bekend van The Real Housewives of Amsterdam. Djamllia promootte dit nummer in de serie op Videoland, dat was de afspraak en de twee doken samen de studio in. Er kwam zelfs een hele releaseparty voor het gemaakte nummer die uit zou komen na de reünie van The Real Housewives of Amsterdam, alleen heeft Famke het nummer nooit uitgebracht. Volgens de bronnen van Juicechannel heeft Djamilla meerdere keren contact geprobeerd te zoeken, maar werd ze van het kastje naar de muur gestuurd. Het nummer is nog steeds niet uitgebracht, maar Famke heeft wel haar five minutes of fame gehad in het programma. Het zal ons ook niks verbazen als het nummer nu INEENS uit gaat komen met één of andere suffe reden waarom het niet eerder was gebeurd.

Famke Louise en Denzel Slager komen afspraken met bedrijf niet na: ‘Nooit iets gepromoot’

Nadat Juicechannel dit bericht naar buiten bracht, kregen ze meer berichten over samenwerkingen die Famke Louise en haar vriend Denzel Slager doen. De twee komen allebei hun afspraken niet na. Een optiek had een samenwerking met Famke, die voor duizenden euro’s aan brillen heeft gekregen in ruil voor een promotie op haar social media, alleen heeft Famke nooit iets geplaatst. Denzel ging daarna naar deze optiek, om een samenwerking te regelen voor en voetballer. Het bedrijf ging wederom akkoord en wederom werd er geen promotie gemaakt. Later kwam deze optiek er ook nog achter dat Denzel de voetballer voor de gek had gehouden. Hij had de voetballer wijsgemaakt dat hij deze brillen zomaar kreeg en hier niets voor hoefde te doen. Deze voetballer was slim genoeg om contact met de optiek op te nemen, omdat het verhaal nogal vreemd klonk en de optiek nam weer contact op met Denzel. Hij schijnt wel vaker samenwerkingen via anderen aan te gaan, om zelf gratis spullen te krijgen.

In principe is dit natuurlijk gewoon oplichting en steel je gewoon van zo’n bedrijf. Het is toch niet zo moeilijk om je afspraken na te komen? Even snel een foto met een bril op je neus, bedrijf benoemen en je bent klaar. Blijkbaar zijn Famke en haar vriendje hier simpelweg te lui voor.

20 reacties

Denzel slager

Yoo boys,
Wil je famke huren?
πeuken kost 45€
Aπaal 55€
peipen 30€
DP 60€
Ook te huur voor groeps evenementen !

Rubber toys

Famke zou voor ons de nieuwste buttplug promoten ,ze zou deze bij denzel in zijn aπus schuiven en dit filmpje ,wij hebben nooit materiaal ontvangen! Het enigste wat wij hebben ontvangen was de buttplug retour vol met n3gert p0ep !

Famke

Op me monni, monni, monniiiii

De Deventer Zuid posse

Hey denzel Slager, we gaan je domme h°ertje afvullen met warm mannenpap. Maar daarvoor stompen we je eerst helemaal tot appelmoes. Zw@rte k@nker @ap.

Jos Tammens

Ik zou hem bij Famke er wel vanachter erin willen hengsten! Ookal zal het wel uitlubberd zijn door de bosjesman

Kale Kees

Deze vrouw is al helemaal uitgerekt door die enorme Ghanese paling die tussen zijn benen slingerd. De gewone blanke man die raakt echt niet meer de randjes, zowel het voor gat als het achter gat.

Mark

Wat gaat Denzel promoten? T-shirts met katoen geplukt door eigen familie?

Jesse K.

Denzel zal vandaag wel boos zijn dat het koloniale team van Frankrijk eruit is gespeeld. Maar zelf vind ik dat ze nog best ver zijn gekomen voor zo’n kolonel Afrikanen.

Theo de Grote (28cm)

Zal haar best eens een creaππpie willen geven, en daarna mag die k*t πeger haar likken.

Floris Wyers

Eens een achterlijk wijf. Altijd een achterlijk wijf.

Famke louise

Nadat ik onvrijwillige s€x heb gehad met Ali b wil ik het graag even iets rustiger aan doen

Densil Wasinton

Tjah ze zit niet voor niets op Only friends. Het geld is een beetje op. Dusja dan is het pakken wat je kunt en er uiteraard niets voor doen. Zo zijn die Sub-Saharan’s.

Pieter 13inch

Het klopt dat denzel zijn afspraken niet na komt heb die n*ger 50€ gegeven om famke haar poeperd vol te jassen zit nu nog te wachten

Clittikker

Man man man, die Denzel is nog een grotere nicht dan Albert Verlinde

Natnek

Mudshark.

Anootje

Stelletje racisten hiero

Famke Louise

Ik doe niet meer mee

Dionysos

net of 2 kids van joran van der sloot je aankijken

Rubbere robbie

Famke zou voor een vluchtelingen organisatie een Ghanese jungle staaf promoten. Maar Denzel schijnt alleen opgewonden te raken van schuddende mannen poepertjes.

Glenn

Jezus, wat een rascistische mensen hier..