Tukkertje Lorenzo krijgt nieuwe auto van Roddelpraat

Nou ja, dat is niet helemaal waar. Wij begonnen een crowdfund en die is gevuld door onze kijkers. De wagen van de stiefvader van Lorenzo werd gesloopt tijdens een matpartij. Onze huiszanger werd op zijn kanis geslagen in Almelo omdat ie uit een ander boerengat komt. Enfin, zijn kop was stuk, maar de auto total loss.

Vandaag kon Gerrit, de stiefvader, de auto in ontvangst nemen. Dennis had nog uitgekeken naar iets heel lelijks, maar het was toch helemaal zijn smaak. Dus die kan Lorenzo weer naar optredens en de dagbesteding rijden. Eind goed, al goed. Dank voor alle sponsors van deze bolide. Jullie zijn goede mensen. God heeft een plekje aan de bar voor je.

84 reacties op “Tukkertje Lorenzo krijgt nieuwe auto van Roddelpraat

 1. Martini Blanco zegt:

  En hoe zit dat met de uitkering van de stiefvader? Ik lees berichten dat mensen op hun uitkering worden gekort voor een paar tassen boodschappen of de vergoeding voor een treinkaartje. Maar je mag wel een auto van 6500 euro ontvangen? Dit krijgt nog een staartje vrees ik…

  6
  0
  • Albert Breinstein zegt:

   Zolang het maar aan het maximum zitten. Volgens jouw redenatie zal never nooit iemand met een uitkering een auto kunnen kopen.

   5
   0
   • Martini Blanco zegt:

    Het ligt veel complexer dan je denkt. Het is dat het totaalbedrag aan schenkingen gedurende de gehele duur van de bijstand niet boven de vermogensgrens van 6500 euro mag uitkomen. Dit wordt niet elk jaar gereset zoals veel mensen menen. Google it.

    4
    0
    • DrJeff zegt:

     Aangezien het een uitkering via het UWV betreft, gelden niet de regels welke voor de Bijstand gelden. De bijstand wordt namelijk via de Sociale Zekerheid bij de Gemeente Enschede verstrekt. Het is ook niet van belang welke uitkering de vader heeft…we moeten denk ik blij zijn dat ze een auto hebben en daar verder geen problemen mee krijgen. Een mooi gebaar, dus hulde voor de mensen die gedoneerd hebben.

     4
     0
 2. Jan’s maatie zegt:

  Slim, zo’n opvallende auto…Even niet mee door Almelo crossen, Gerrit. Doe er maar een zwarte wrap omheen anders val je nog meer op dan de Mazda met caravan van Bassie & Adriaan…

  5
  1
 3. Ran Joos zegt:

  Lekker aangepakt hoor heren. Goed doel kiezen, en daarna jullie goede daad volledig uitmelken. Grindtegel kan hier nog van leren!

  Goede reis!💖

  4
  3
 4. Hallo DumJo zegt:

  Dagwaarde 34% van aankoopprijs? Welke slimmerik zou dat doen. En ook nog kanarie geel. Dat is vragen om problemen. Canarie in a coalmine. Jantje zal wel de rekening van de visboer moeten betalen denkelijk.

  3
  1
 5. Fitz Gerwitz zegt:

  Morgen de nieuwe hit van Tukkertje:
  “Misschien krijg ik een Opel. Misschien krijg ik een Bentley. Vroom. Vroom. Vroom. Vroom.”

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.