Roddelpraat komt in actie voor Tukkertje Lorenzo

Onze grote vriend uit Enschede heeft een paar enorme knallen op zijn kanis gehad. Dat is al vreselijk genoeg. Maar dat tuig in Almelo vond het ook nodig om de auto van zijn stiefvader total loss te beuken. Hoe gestoord ben je dan. Enfin, wij pikken dit niet en gaan Tukkertje en zijn stiefpa aan een nieuwe wagen helpen met jullie hulp.

We starten een crowfund zodat hij straks gewoon weer naar de dagbesteding gebracht kan worden. Blijf met je poten van elkaar en van elkaars spullen af. Een beetje keten is leuk, maar dit is gewoon verschrikkelijk. Dus nu allemaal wat eurootjes storten en dan hebben ze in huize Lorenzo weer een waggie.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl
Deze doet het niet meer. Verzekering keert niet uit. Total loss.

86 reacties op “Roddelpraat komt in actie voor Tukkertje Lorenzo

 1. Blije eikel zegt:

  Ik was onderweg iets te storten, maar geen Paypal, en bank transfer kan niet vanuit het buitenland.. Is daar iets aan te doen?

  0
  0
 2. Micha Kat zegt:

  Geen rooie cent krijgt die lapzwans van mij. Als je een grote bek kan hebben op alles en heel de wereld, dan kun je verwachten dat je tegen de verkeerde gasten aanloopt! Nou Lorenzo, kom dan, kom dan, met je P side. Tering loser

  0
  0
  • ZwarteZaadSlikker zegt:

   ons dikkertje moet niet alleen een auto kopen maar ook zijn achterstallige betalingen aan de prostitutie in Enschede kunnen voldoen. kleine vijf eurotjes kunnen we allemaal missen en kan deze jongen zijn schoten lossen in iets anders als zijn rechterhand.

   0
   0
 3. Wieisdemol zegt:

  Die bolle was al stuk en heeft er een paar krasjes bij. Het is water naar de zee brengen toch maar oeroes overgemaakt want zielig. En hopelijk heeft hij iets geleerd voor de toekomst als ze voor zijn auto staan.

  0
  0
 4. zuurpruim zegt:

  Ik ben hier principieel op tegen. Dit soort figuren werd vroeger opgesloten in een gesticht. Hij mag blij zijn dat hij nog vrij rond mag lopen en dan ook nog aandacht krijgen.

  0
  0
 5. Micha Kat zegt:

  Al meer dan zes ruggen.
  Daar heb je toch al snel een heel mooie Ford KA voor. Even de stoelen en bank eruit slopen want anders past Lorenzo er niet in.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.