Tukkertje Lorenzo bedreigt politieagent

Tukkertje Lorenzo bedreigt politieagent

De donderwolk is nu officieel opengebarsten: Tukkertje Lorenzo bedreigt politieagent, het dikke rappertje oet Twente, wordt met de fiets aangehouden door de politie en krijgt een boete, onder andere omdat hij zijn ID-kaart niet bij zich heeft. Vervolgens besluit de gehandicapte wasknijpervouwer de politieagent te pesten door hem 7,5 minuut lang te filmen en Tukkertje Lorenzo bedreigt politieagent door allerlei dingen naar zijn kop te slingeren.

Tijdens het filmen roept die vette vadsige patatzak Tukkertje Lorenzo, naar de agent dat hij sowieso gepest moet zijn om dit beroep te kunnen doen en noemt hij hem kinderachtig. Tevens dreigt hij met het online plaatsen van de video en dat hij zijn baan zou verliezen. Chapeau dat de agent zo ontzettend rustig kon blijven naast zo’n achteloos incapabel varken. Helaas is de video inmiddels van Youtube gehaald.

Bij Roddelpraat hebben we nog zó best gedaan om vriendjes te blijven met deze opengesprongen knakworst, maar hij weet het keer op keer te verne*ken.

Eerst maak het dikkertje een verschrikkelijk tergend kerknummer waarin hij met z’n maatjes van de sociale werkplaats op de achtergrond verkondigt dat we moeten stoppen met pesten. Door Dennis en Jan zou hij het leven niet meer zien zitten. “Stop nou alsjeblieft”, smeekt hij nog. “Stop het pesten nu”. Maar een zin later noemt hij Jan alweer een kwal, tot uiterst verdriet van Jan. Jan pakt het nog sportief op door Snorlex enkele weken later in de uitzending uit te nodigen en vrede te sluiten. Maar met deze actie heeft het vuile vuilnisvat het officieel verkloot. En nu niet huilen troef komen aanzetten dat wij het allemaal weer gedaan hebben. Als we het andere dikkertje Melani Suijkerbuik mogen quoten: “karma is a bich”!!!!!