Uit eerste hand

Transgender Rika boos op Jan Roos en Dennis Schouten

Transgender Rika boos op Jan Roos en Dennis Schouten

Transgender Rika boos op Jan Roos en Dennis Schouten. In de laatste uitzending van RoddelPraat kwam Rika aan bod. Yvonne Coldeweijer beweerde dat ik een foto van mijn geslacht naar de transformer gestuurd zou hebben. ‘Zij’ ging live om te reageren op dit stuk uit onze aflevering.

Dickpic van Jan Roos

De fantastisch knappe Rika ging live om even te reageren op onze nieuwste uitzending. Hierin vertelde Yvonne Coldeweijer dat Rika een ‘dickpic’ van mij naar haar had gestuurd. Rika begint in haar live al vanaf het verkeerde startpunt: “Normaal komt RoddelPraat altijd op vrijdag, maar dit was op woensdag” Nee, nee, nee, Rika! RoddelPraat komt ALTIJD OP WOENSDAG. Goed, we gaan door…

‘Misserige varkens piemel’

En niet alleen de live was een manier om te reageren. Ook in haar verhaal op Instagram plaatst ze een screenshot van een gesprek met iemand die vraagt of ze mijn dickpic echt ontvangen heeft. Daarin volgt de dringende oproep om te stoppen met die vragen (daarvoor moet je gewoon bij mij zijn, joh). Ze schrijft erbij: “Denk je nou echt dat ik zijn kleine misserige varkens piemel wil zien. Really!!??” Nou, nou, nou, Rika… Nu weten we zeker dat ze de foto nooit ontvangen heeft, want dan had ze het niet zo genoemd.

Transgender Rika boos op Jan Roos en Dennis Schouten

Rika vervolgt: “Luister, Yvonne heeft gezegd dat ik haar gedm’d heb en dat Jan Roos zijn … naar mij gestuurd heeft… Maar dat is helemaal niet waar. Hij heeft helemaal niks naar mij toegestuurd, jongens. Hij heeft helemaal niks naar mij toegestuurd, snap je? Dus ik weet niet waar dit verhaal vandaan komt, maar het zal wel.” Dat is voor mij geen verrassing, want ik wist al lang dat ik mijn grote vriend niet naar Rika (off all people) heb gestuurd.

Niet Filipijns, wel lelijk

Vervolgens hoor je Rika op de live in een gesprek met een man die juist op haar geilt. Ze zegt tegen hem: “Triest, hè? Ze noemden mij gewoon een lelijk Filipijnse omgebouwde, maar ik ben geen Filipijn.” Haha, oké, sorry. Onze fout. Je bent geen Filipijnse, maar dus wel lelijk. Hilarisch hoe je tijdens de live kan horen hoe zo’n ventje naast haar staat die duidelijk betaald heeft om op haar te mogen liggen. Ieder z’n ding, maar ik sla het even over.

Niet meer over hebben

Deze ‘vrouw’ is ontzettend lastig te quoten, omdat de teksten echt van hot naar her gaan, dus ik ga het even samenvatten. De video is onderaan het artikel ook terug te kijken. In de live laat ze weten de hele dag druk te zijn geweest met onze uitzending. Ze voelt zich boos en beledigd en wil er eigenlijk niet te veel over nadenken. Mooi. Dan doet niemand dat meer, want wat een afschuwelijk gerucht was dat zeg. Mooie dames mogen natuurlijk altijd het dm’etje ‘in sliden’. (Om privéredenen is dit een grap).

Nog geen reacties