Televisie

Transformer Louisa Janssen moest EMIDJ verlaten na mishandeling

Transformer Louisa Janssen moest EMIDJ verlaten na mishandeling

Transformer Louisa Janssen moest EMIDJ verlaten na mishandeling. Zowel Louisa als slachtoffer Esmee Ipema doen hun verhaal over de gebeurtenis in dat dramatische programma. Het is niet om aan te zien.

Transformer Louisa Janssen moest EMIDJ verlaten na mishandeling

Zoals we allemaal natúúrlijk wel weten is dat vreselijke programma ‘Echte Meisjes In De Jungle‘ momenteel bezig. Vandaag kwam de nieuwste aflevering online en daaruit bleek dat zowel Esmee Ipema als Louisa Janssen het programma moesten verlaten als gevolg van een gevecht.

Tenminste… transformer Louisa Janssen moest het programma verlaten, omdat ze Esmee aangevallen had en Esmee moest het programma verlaten vanwege haar verwondingen. De elleboog van Esmee is namelijk volledig uit de kom gegaan en daar zou ze naar eigen zegge nog steeds last van hebben.

‘Het houdt hier voor mij op’

Op Instagram plaatst Esmee zojuist: “Helaas houdt het voor mij hier op… Graag wil ik jullie meenemen in mijn verhaal, zodat jullie precies weten wat er nou eigenlijk echt gebeurd is.” Vervolgens volgt er een oninteressant verhaal wat we daarom niet gaan delen. Het gaat in ieder geval om een basisschool ruzie die flink uit de hand liep.

Louisa had aandacht nodig

Volgens Esmee deed transformer Louisa Janssen dit allemaal voor de aandacht: “Nu weten we allemaal wel dat als er geen camera‘s waren geweest dit niet was gebeurd, alleen is deze actie nu wel echt verkeerd uitgevallen.” Het doel van haar bericht is ‘niet om slachtoffer te spelen’, maar om ‘mensen te waarschuwen’ voor de gevaren van een gevecht. No shit, Sherlock.

Deze arme meid leeft al drie maanden met heel veel pijn en moeite. Ze heeft fysiotherapie moeten volgen en mantelzorg nodig gehad. Jeetje, wat heftig allemaal! “Natuurlijk geloof ik best dat dit niet het doel was van Louisa maar dat neemt niet weg dat zij op deze manier wel haar “fame“ momentje wilde pakken”, vervolgt Esmee. Ze is nog wel erg boos op Louisa: “Je bent wel een volwassen vrouw van boven de 40 jaar en hopelijk ben je trots op jezelf en was het dit voor jou allemaal waard.”

Het is wel erg makkelijk om nu iets te zeggen over het feit dat Louisa gewoon nog een halve kerel is en haar daarom logischerwijs zo naar beneden beukt, maar laten we dat niet doen. Dan krijgen we straks weer doodsbedreigingen van de wokies dat we transfobisch zijn.

Geen spijt

RTL deelt het verhaal van transformer Louisa Janssen, maar daar komt weinig boeiends uit. Wel komt er geen enkel moment voorbij waarop ze excuses aanbiedt of laat blijken dat ze het erg vindt. Ze heeft wel zelf therapie gevolgd, omdat ze er nu achterkwam eigenlijk heel veel last te hebben gehad van het pestgedrag dat vroeger richting (toen nog) hem werd geuit. Die kaart weer…

Nog geen reacties