Transfobie komt door Roddelpraat

Transfobie komt door Roddelpraat

Dat zegt “Vluchtelingen en asielzoekers welkom in Nederland” pagina op Facebook. Wat best wel ironisch is want we kunnen toch niet stellen dat die vluchtelingen en asielzoekers nou allemaal zo vreselijk pro-LGHBTQ+ zijn. Maar goed, wij zouden aanzetten tot transhaat. Wat zeg ik? Het is door ons zelfs toegenomen in de samenleving.

Het zijn trouwens dezelfde koekwauzen die steeds aanrandingen zien in onze studio. Maar nu wil ik best een beetje stoer doen dat ik het “haatdragende woord” transformers heb verzonnen. Maar dat is niet zo.

WhatsApp Image 2022 05 20 at 12.25.10 PM

35 reacties op “Transfobie komt door Roddelpraat

 1. woeste willem zegt:

  nee als vent in een jurk lopen is gezond, kap met die rare gedrag en zoek een baan, maak je zelf nuttig in deze maatschappij werk zat in ziekenhuizen, broodfabriek of haven, verveel ons niet met je gezeur.

  59
  7
  • Der Nederlandsche Willem zegt:

   “…die rare gedrag…” ik denk niet dat jij Willem heet, Willem.

   6
   1
  • Woeste Willem zegt:

   Klopt, ik heet eigelijk jan-willem, maar dat vindt ik zo nichterig klinken.

   2
   1
 2. TheWizzard zegt:

  Van mij mag iedereen erbij lopen hoe hij/zij/het wil.
  Maar niemand neemt mij de vrijheid af om daar over te lachen.

  Stelletje zuurkutten. Zal wel zure-kutjeskracht zijn.

  44
  1
 3. De geurkaarsen handelaar zegt:

  Vaak krijgen dit soort gasten een ere baantje bij een publieke instelling omdat ze dan kunnen laten zien dat ze lekker divers zijn. Deze gasten kunnen van nature niet veel en krijgen dus betaald van ons belasting geld, ik heb hier nooit om gevraagd of heeft iemand iets gevraagd aan mij. Ik vind het prima dat mannen in een jurk willen lopen, maar hou je bek dicht tegen mij, ik zeg toch ook niets tegen jou. Wel grappig dat er dus een groepje is die anders willen zijn, zeuren tegen andere die dan hier anders over denken, want dat mag niet.

  17
  0
 4. Jaco zegt:

  Geen haat maar humor.als iemand gekwetst is betekent het niet dat die gene gelijk heeft.

  15
  0
 5. Malle jaapie zegt:

  Een gozer in een jurk, is als een groepje Marokkanen in een winkelcentrum.

  Je ziet het steeds vaker, en je weet dat er gezeur komt.

  38
  2
 6. iksnaphetniet zegt:

  Wat ik niet snap dat de Nikki wil dat we haar accepteren zoals ze is. Prima. Niets mis mee.
  Maar vervolgens staat ze zelf uren voor de spiegel met make-up omdat ze zichzelf kennelijk niet accepteert. Ze blijft zichzelf tot in het exteme opmaken totdat ze voldoet aan het irrealistische ideaalbeeld dat ze van zichzelf heeft. En erger, ze propageert dat ook nog impliciet me haar tutorials waardoor al die meisjes dat ook allemaal willen.

  31
  1
 7. Jan Roosss zegt:

  Ik ben best woke
  Ook al komt dat nooit goed over
  Ik heb een micropenis kleiner dan menige vrouwen kellit

  5
  10
 8. Jan Roos voor al uw zelfmoordadviezen zegt:

  Meid / kerel ?
  Ga lekker in bad liggen en laat per ongeluk je elektrische fohn uit je handen vallen

  11
  9
 9. Kip zegt:

  Kan ook nooit gezond zijn, z’n dubbel gevouwen lul in een veel te strakke string.

  13
  2
 10. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Yoooo he Nick met je bolle plofkop. Het is sowieso slim wat je heb gedaan door de halve wereld van travestieten make-up te willen voorzien. Honderden vaak minderjarige kippetjes die als mini travestieten door het uitgaans circuit zwieren. Maar joh vanmorgen had ik toch iets raars..ik werd wakker en ik wist het zeker..ik ben een n*ger. Want dat kan toch tegenwoordig je ben wat je voelt. Nou ik ben een n*ger..ik voel me een n*ger, ik denk als een n*ger ik zie er alleen niet uit als een n*ger, maar dat is niets wat een dikke laag make-up niet kan verhelpen..en nu..ga ik lekker Roti eten jonguh

  17
  0
 11. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Overigens maakt het mij geen f*ck uit hoeveel van die dobber n*gers er naar binnenkomen. Waarom niet? Omdat die keihard afrekenen met mensen zoals Nick. Van die vrolijke regenboog mensjes, dus niet zeuren Nick als je straks ergens langs de stoeprand ligt met de tanden uit je bek. Kleine troost, nieuwe facings zijn zo gezet.

  8
  1
 12. Nepper de pep zegt:

  Ik ben helemaal zat. Rot toch op man! Met dat gezeik steeds om iemand de schuld toe te schuiven maar uiteraard niet met feiten komen. Lekker makkelijk hoor zo’n insta bericht.

  Kom dan met feiten. Mafketel! Welke nieuwsitems, welke reacties? En wtf heeft asielzoekers en vluchtelingen met genderphobia te maken? Dit is echt een nep troll account. Een woke, inclusief Groenlinks stemmer zou immers nooit de term asielzoeker dito vluchteling als naam in het account opnemen. Maar mens met een migratie achtergrond, ongedocumenteerde en statushouder of iets in die trand.

  5
  2
 13. Umfufu zegt:

  Maar de roze olifant in de kamer wordt niet benoemd. Een paar geintjes, smakeloos of niet, of in de naam van A. gestenigd, verhangen of van een gebouw worden geflikkerd lijkt mij toch een wereld van verschil.

  En Roos is niet transfoob. Dat zou betekenen dat hij bang is voor de LBGTQ’s, en dat is hij niet.
  Ik denk dat het tijd wordt voor de LBGTQ community om prioriteiten te gaan stellen. Jan Roos is klein bier vergeleken bij wat een L, B, T, G of Q te wachten tijdens een rondje Amsterdam West of Molenbeek.
  Maar dat wordt niet benoemd.
  Nee, (al dan niet smakeloze) grappen van Roddelpraat zijn de schuld van alles.
  Roddelpraat, die je geen klap met een breekijzer geeft als je hand in hand door Arnhem loopt.
  Roddelpraat, waarvan een in het weekend vrouwen én mannen kust.
  You Tube wordt telkens strenger voor Roddelpraat, maar de haat kanalen blijven ongemoeid. Je weet toch hoe internet werkt ? Google en You Tube eens verder dan je eigen account.
  Want zo’n trolletje bij zijn ouders op zolder gaat je echt niet te na komen.
  Zet een manager op je Socials, die deze reacties verwijderd en blokkeert.

  En tel je zegeningen eens. Je hebt miljoenen volgers en euros, een leuke (?) man, een wereld carrière en staat in een kunstwerk op de loper van het MET gala, maar nee, Roddelpraat, die hebben het gevreten.
  En kom niet met het verhaal dat niet alle transen zo’n mazzel hebben als jij., en dat zij er zo’n last van hebben. Want, wees eerlijk, dat boeit je geen fuck.

  9
  0
 14. Dill zegt:

  ik vind het allemaal prima, maar ik vind je pas een “ze” als je zaakje eraf is. Tot dan ben je een “hij”.
  Mij accepteer je ook niet als vliegtuig tot ik vleugels krijg.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.