Toto wel mee naar Dubai, zegt Gordon


Ja ja, omdat er ophef is ontstaan na de zoveelste scoop bij Roddelpraat dat hij de Franse bullbog heeft gedumpt bij braderiezangeres Kim Malou roept de bipolaire cokejunk dat Toto opeens wel mee mag naar Dubai. We geloven er geen ene toyboyreet van.

Meneertje is weer eens boos. Het is de schuld van alles en iedereen en dreigt met de rechter. En wat denk je dat die rechter dan zegt, Goortje? Dat ie roept door de rechtszaal: “Je mag niet zeggen dat Gordon zijn hond niet meeneemt naar Dubai!!! 25 jaar gevangenis!!!!” Wat een mafketel is het toch. Maar goed, 17 oktober wordt Toto dus opgehaald. We zullen het volgen. Wel leuk voor een hondje met een astmaprobleem door een doorgefokt te kort snuitje in 50 graden in de woestijn. Kucht.

32 reacties op “Toto wel mee naar Dubai, zegt Gordon

 1. Robbie zegt:

  Ik zou denken dat hij daar toch eigenlijk tijd zat voor heeft gehad om dat te kunnen regelen. Maar goed hopelijk blijft Toto gewoon in Nederland bij Kim, hij heeft dan wel een slechte start gehad maar denk dat die het nu beter heeft en een echt hondenleventje kan leven…..

  5
  1
  • Umfufu zegt:

   Dat zou mooi zijn.

   Wat mij dan weer opvalt, is dat hij de Mediacourant tagged. Na alle ophef en rechtzaak-dreigementen aan dat adres zou je denken, dat hij die site niet meer bezoekt ???

   Volgens mij vindt hij het gewoon lekker.

   1
   0
   • Sigrid de Smegma-kaaG likker zegt:

    Gordon gaat dat hondje helemaal kapot raggen in de woestijn. De hele vuist gaat in dat poepgat en Toto zal kwijlen van plezier. Dat beest likt ook dagelijks de pus uit het hol van Gordon

    2
    1
  • Sigrid de Smegma-kaaG likker zegt:

   Sorry Toto, als fractievoorzitter van D66 zet ik de grenzen open en zal je dagelijks bruut worden verkracht door de woestijn nichten. Ik heb er geen enkele herinnering aan, overigens.

   3
   0
 2. Realist zegt:

  Gordon die andere verwijt om iets nuttigs te gaan doen voor de maatschappij……….Zo hoog zit het deze nakketikker dus in zijn bol. Deze bipolaire cokejunk denkt dat hij zelf wel daadwerkelijk iets toevoegt aan deze maatschappij….

  3
  0
 3. Toto Wolff zegt:

  Toch wel sneu dat Goor, verslaaft aan alles en ziek van alles (reuma, diabetes, alvleesklierproblemen, bronchitis en psoriasis). Een Toto hond koopt met zware afwijkingen o.a. ademhalingsproblemen door een te kleine neus (doorfokken).

  Uitgerekend hij, zou met zijn bronchitis moeten weten hoe kut het is als je problemen hebt met je ademhaling. Waarom dan deze hond kopen en het arme beestje opzadelen met een alledaags probleem wat niet te verhelpen is? Was Gordon high van de coke?

  6
  0
 4. Rapper Sjors (zonder teelballen) zegt:

  Ik ben rapper Sjors en neuk graag shemales…. Maar wel als ze Snickers eten, anders ga ik weer aan de pindakaas. Ik pak alles: mannen, vrouwen, transformers, zelfs Dennis wil ik wel. Drie keer fappen en Dennis zijn paaltje is leeg. Jo man ik ben rapper Sjors en ik lust hem graag… Yeah let’s go

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.