Het is zover: Gordon dumpt Toto

‘De dag van wie we wisten dat die zou komen’ of zoiets, schreef John Ewbank ooit. Nou, het is zover. Gordon dumpt Toto. De bipolaire cokejunk gaat naar Dubai en daar hebben ze het niet zo op van die kleine nichtenhondjes. Dus weg ermee.

Het arme beestje gaat niet naar een asiel, maar naar een zangeresje die Goor ooit heeft ontdekt. Dat was het dan. Toto is tot de laatste vezel uitgewoond om aandacht te krijgen voor zijn baasje en nu mag hij zijn laatste dagen slijten bij deze Kim Malou. Wat wel opvalt is dat ie nog nooit zo vrolijk op een foto heeft gestaan, dus hij is blij van die verschrikkelijke aandachtsjunk af te zijn. Niet zo heel lang wilde hij er namelijk helemaal mee ophouden.

144 reacties op “Het is zover: Gordon dumpt Toto

  • Anna zegt:

   Ik vind em leuk. en hij is niet de enige .tal van nederlanders als ze met vakantie gaan doen het .dus kijk in de spiegel allemaal.leef je leven zoals jij dat wil en kijk toch niet naar een Ander.zuurtjes

   4
   54
   • Niet zuur zegt:

    Ik keek in de spiegel .. ik ging op vakantie.. ook keek ik naar een ander… Daarbij leef ik mijn leven zoals ik dat wil.. En nog steeds heb ik mijn hond!!

    45
    0
    • Marcel zegt:

     Wat een vieze randnicht, hij kent gewoon geen liefde, Eerst zeggen dattie naar Dubai gaat emigreren zodat hij een excuus had om dat hondje weg te doen, dan ben je gewoon het doodschoppen niet waard. Maar beter voor dat arme beestje, je zou maar zoooon baasje hebben die iedere dag met zijn muil in de poeder zit. Ik kots op zooon vieze pisnicht,

     1
     1
   • Huppelkutje zegt:

    Een hond neem je verdomme niet voor even! maar voor zijn/haar hele leven! anders moet je er niet aan beginnen! wat een kut mentaliteit is dat? mijn honden gaan lekker mee op vakantie en zo niet, dan blijven we thuis! klaar! ik begrijp dat Gordon het hondje de hitte in Dubai niet aan wil doen en een goed tehuis voor hem heeft gezocht dat siert hem, dat dan weer wel!

    6
    6
  • Peterke zegt:

   Wat een walchelijk kutnicht is die Gordon. Hij kan echt helemaal niets. Totaal mislukt in het leven. Hoop dat ze hem een mooi uitzicht laten zien in Allah land op een dak 48 etages hoog. One day I’ll fly away. Ha ha.

   6
   2
  • LOETJE zegt:

   Nou Dubai is die al vergeten relnicht heb een villa van een heleboel euries gekocht gewoon in Rood wit Blauw …die aap is helemaal niemand in Dubai..Hij mag wat zakken geld hebben maar daar is die een sloeber Enne Dubai zit echt niet op Snuifie relnicht te wachten….Siberië is een fijne plek voor hem daar licht ook veel wit!

   0
   1
 1. Co Jenevo zegt:

  Allemaal leuk zo’n slogan; We doen ’t voor elkaar.
  Corona of niet, ik begrijp Toto wel.
  Hij zou zich kunnen blijven wegcijferen voor ons vertier, maar ook liefdadigheid kent zo zijn grenzen.
  #eindesoap

  18
  9
 2. Circusaapje zegt:

  Beter voor beide partijen, Toto heeft na redelijk aanzienbare tijd zijn vrijheid weer terug, en de bipolaire cokejunk houdt wat extra centjes in zijn zak voor wat verse grammetjes Colombiaanse Marcheerpoeder.

  36
  1
 3. Tante Sjaan de echte zegt:

  Aan de foto te zien zijn de lastste uren van die dikke vetzak geteld. Wat een vieze ogen. Bacteriele infectie? De rest is ook al stuk of verrot. Die gaat nooit de grens doorkomen met een hol vol poeder.

  1
  2
 4. Jan ( zonder covid-19, heeft wel ivermectine genomen ) zegt:

  Kan niet wachten om die smeerpijp uit te zwaaien met middelvingers op Schiphol. Hopen dat hij daar in Dubai snel in de cel terecht komt. Deze aandachtsjunk gun ik niks nu hij een dier puur voor aandacht heeft misbruikt.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.