Gordon richting Dubai, Toto richting asiel

Het zat er natuurlijk aan te komen. Die bipolaire cokejunk heeft dat arme hondje tot de laatste druppel aandacht uitgewrongen. En dan is het tijd voor afscheid. Zijn baasje Gordon heeft namelijk in zijn verwarde hoofd een nieuw project, namelijk in Dubai wonen. Omdat wij hem niet waard zijn of zoiets. Welke reden dan ook, wij vinden het allemaal prima. Hoe minder van dit soort hoe beter.

Enfin, zoals al voorspeld zijn de dagen van hondje Toto geteld. Het was wachten tot hond nummer 6 kon vertrekken na bewezen diensten. En nu is het zover. Want het is te warm in Dubai voor dat arme beestje. En zijn baasje trekt zich alleen maar wat aan van zijn baasje. Dus Toto kan wat hem betreft de t*ring genieten met zijn korte snoetje erbij. Roddelpraat begon ooit de Free Toto campagne, het ziet er nu naar uit dat Gordon hem eindelijk zijn vrijheid teruggeeft.

41 reacties op “Gordon richting Dubai, Toto richting asiel

 1. Guillermo zegt:

  Ik ben stand up comedian en maak grapjes over mensen, maar laat mezelf eens in de spiegel bekijken.
  Hoe zie ik eruit? DUS DAT!!!!

  1
  2
 2. Ronnie Botten zegt:

  Niet voordat Toto zijn baasje nog een laatste rimjob heeft gegeven. Lekker met dat korte snuitje tegen die wratten anus aan baffen

  1
  3
 3. Deurwaarde zegt:

  Als dierenliefhebber word ik zo langzamerhand fysiek misselijk van deze pipo met kuren. Kunnen ze hem niet een keer onder curatele stellen of zoiets?

  2
  1
 4. AnaalKabaal zegt:

  Sja, je neemt een hond. En dumpen maar als het ff niet uitkomt. Daarom moeten vele ook geen huisdieren nemen. Mja genoeg mensen die uit coronaverveling huisdieren hebben genomen. En nu voor de vakantie moet wijken. Pas je vakantie ook aan op die van je huisdier. Anders had er geen genomen…

  2
  0
 5. Vetteteef zegt:

  Geer en Goor gaan niet nog 5 jaar mee. Die jongens van VI ook niet. En wie moeten het dan doen. De koek is allang op. De Nederlandse tv is helemaal uitgewoond. Je ziet alleen nog maar nietszeggende nietsnutten die alles doen voor het geld. De één is nog gekker dan de ander. We vergeten voor het gemak nog even dat er net iemand uit een RTL programma is neergeknald. De Nederlandse televisie verkeerd in een grote crisis. Nederland de gekste draait op hoogtoeren. Lachen man!

  2
  0
 6. 0fux zegt:

  Ik ben 0fux en ik neuk kleine meisjes van 16 jaar (ik wilde zelfs met kleine meisje van 16 jaar trouwen). In 1 van mijn filmpjes zie je het terug hoe ik een kleine meisje op het laatst filmde toen ze aan het boksen was. Minderjarige kutjes vind ik heerlijk, Daarom kom ik vast te zitten omdat politie allerlei foto’s van kleine kinderen en babie’s heeft gevonden op mijn harde schijf. Samen met Frank de Bruyn Lindsey Mone rapper G-no Beckie Boss en nog meer hoerenzonen stelen we jouw kinds foto’s en filmpjes om er kinderporno van te maken en het te verspreiden. Wat wij nog niet wisten is dat we allang zijn vastgelegd bij de politie. Onze pedofielenclub word ontmaskerd. Wij kijken samen met mevrouw Is je zaak he naar filmpjes hoe kleine kinderen seksueel worden misbruikt. Renate en haar lelijke kinderen en haar nichten die ook in het complot zitten zijn ook allang vastgelegd bij de politie. Laten we kijken wie hier THE FULL is. He Lindsey Mone? Transgender Lindsey Mone. Geboren als man en blijft volhouden dat het een vrouw is. Dat vertel je niemand dat wij ervoor zorgen dat influencers zoals Patricia Paay en Fred van de Leer dankzij ons groepje is exposed. Rapper Lexxus , de dikke zwarte kk zwijn die heeft zelf dochters maar vind het leuk om kleine minderjarige meisjes lastig te vallen. Viespeuk. RENATE LUDMILLA MARILVA en ROWENA JULLIE MOEDERS

  1
  7
 7. Lindsey Mone zegt:

  Ik ben Lindsey Mone en mensen die met mij aan het meedoen zijn hebben zichzelf snel van social media verwijderd of mensen geblokt, maar ook zij gaan hier ontmaskerd worden.
  VUILE HOERENKINDEREN DAT WIJ ZIJN.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.