Tino Martino ook weer naar de getver

tino-martin-beschuldigingen

Het is bekend dat Tino van een drankje en een snuifje houdt. We hebben al vaker zien zingen alsof hij een dronken Chinees in een karaokebar is. Maar als je dan toch 12k voor een half uurtje betaald om je 25-jarig huwelijksfeest op te leuken is wel aardig als ie tenminste een beetje zijn best doet.

Nou ja, er zijn er meer die van een borreltje houden, zullen we maar zeggen.

Tino Martin in het nieuws

24 reacties op “Tino Martino ook weer naar de getver

 1. Rollins zegt:

  De teloorgang van teloorgang. Wat moet je met die mensen? Grof vuil? Preventief ruimen? Je hebt er niks aan.

  20
  0
  • Steven zegt:

   Ongehoorzaam
   Moslims en joden eten geen varkensvlees, omdat het in de Koran en Thora wordt verboden. Je bent dus ongehoorzaam aan God als je varkensvlees eet.
   Ook het zwijn, omdat het wel gespleten hoeven, ja zelfs geheel doorkloofde hoeven heeft, maar niet herkauwt; onrein zal het voor u zijn. Van hun vlees zult gij niet eten en hun aas zult gij niet aanraken; onrein zullen die voor u zijn. Leviticus 11:7-8
   Hij heeft u slechts het gestorvene, het bloed, het varkensvlees en datgene, waarover een andere naam, dan die van Allah is uitgeroepen, verboden. Maar hij, die gedwongen is en dit niet wenst en geen overtreder is, op hem rust geen zonde. Want Allah is Vergevensgezind, Genadevol. Soera 2: 173
   Reine dieren
   Moslims en joden eten alleen dieren die ‘rein’ zijn. Reine dieren zijn dieren die alleen planten eten zoals koeien en schapen; varkens zijn onrein, omdat ze ook kleine dieren eten.

   3
   15
  • Deus vult zegt:

   Wel raar want moslims en joden zijn als water en vuur samen. Allah mag mooi doen waar ie goed in is en dat is het zaad uit mn buis zuigen terwijl ik een dikke hamburger naar binnen schuif met een pilsie erbij.

   9
   0
 2. Rinus Rukwind zegt:

  Tino heeft in een ver verleden Tanja Luske gefist met zijn grote gebalde mannenklauw.

  11
  6
  • Munt zegt:

   Anders dan de naam doet vermoeden geeft Mentha x piperita ‘Chocolate’ ( hoogte 80 cm) absoluut geen chocoladegeur af. Hij smaakt en ruikt daarentegen naar pepermunt. Verder onderscheidt hij zich door zijn groen, paarsachtig blad.

   Snoeien

   Munt snoeien. Munt moet na de bloei in augustus licht teruggesnoeid worden. Ook de bloemen moet je afknippen. Kort hem vanaf de bovenkant ongeveer met 1/3 in. Je zult zien dat er na zo’n snoeibeurt weer snel jonge scheuten aan de plant zullen verschijnen.

   Is het blad erg lelijk geworden, dan kun je overwegen in augustus de stengels tot 5 à 7 cm boven de grond afknippen. De plant zal weer snel uitlopen en fris blad produceren.

   3
   7
 3. Tini zegt:

  JanRoos🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮alcoholist🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
  Volgevroten varken 🐷

  3
  42
 4. Hans Worst zegt:

  Geweldig wat een artiest is het toch zo stond die vroeger ook altijd in de apres ski in rotterdam te zingen na dat hij weer een 15 jarig meisje had gepakt op de wc

  18
  0
 5. Journalist zegt:

  Iedereen gaat een keer naar de getver, dus waarom Tino Martino niet? Nog meer goed nieuws: “Beschoten boerenzoon Jouke (16) heeft piep in oor door kogel agent”. Heerlijk toch? Ophoepelen dat achterlijke plattelandvolk.

  13
  41
  • Ingepinge zegt:

   Ga lekker tofu lopen knagen of SpecK van de vegetarische slager. Ik hou van mijn stuk vlees en verse groenten dus alle lof voor dat “plattelandvolk” Stuk wandelend stront. Ps die 16 jarige Jouke heeft grotere ballen in zijn broek hangen dan jij.. anoniem zielig stuk stront met je Micropenis. Kom maar eens hier, flos ik m’n tanden met die ministick van je 😘

   19
   3
  • Ingepinge zegt:

   Welke moraalridder is hier reacties aan het verwijderen?? Was ik te hard… deed het pijn, dreigend?? Micropenis niet ok??

   4
   2
 6. Dagelijks opschrijven zegt:

  Dit zijn gedenkwaardige tijden! We maken dagelijks heel wat mee. Als we een verslag van onze activiteiten en de actualiteit bijhouden, kunnen wij en onze nakomelingen onze ervaringen beter begrijpen. Het aantal manieren waarop we een dagboek kunnen bijhouden, is de laatste jaren drastisch toegenomen. Overweeg de volgende ideeën en probeer er een uit!

  1. Dagboek op papier: de traditionele methode
  Als u de voorkeur geeft aan een traditionele dagboekervaring, gebruik dan een dagboek of notitieblok om uw verhaal op te schrijven. Zelfs als uw notities maar één of twee zinnen lang zijn, zullen u en uw nakomelingen er iets aan hebben.

  U kunt er ook kalenders, to-dolijstjes, krantenknipsels en fragmenten uit brieven en e-mails aan toevoegen – bijna zoals een plakboek! Houd een aandenken aan bijzondere gelegenheden bij, zoals toegangsbewijzen voor concerten of toneelstukken. Zo’n aandenken fleurt uw dagboek op, en als u er een paar zinnetjes over de gebeurtenis aan toevoegt, zult u zich die beter kunnen herinneren!

  2. Digitaal dagboek: altijd binnen handbereik
  U hoeft geen pen en papier te gebruiken – dankzij mobiele apparaten hebt u uw dagboek altijd binnen handbereik. Een voordeel van een digitaal dagboek is dat u, waar u ook bent, gebeurtenissen kunt vastleggen op uw mobiele telefoon of laptop.

  Uw digitaal dagboek kan erg eenvoudig zijn: open gewoon een document en begin uw gedachten neer te pennen. U kunt er lijstjes, inzichten, doelen en foto’s aan toevoegen om het te verfraaien. Maak eventueel een dagboek over een bepaald onderwerp aan, zoals een dankbaarheidsdagboek of een reisdagboek.

  Zorg wel dat u regelmatig een back-up maakt, uw bestanden opslaat en ze af en toe afdrukt. Zo voorkomt u dat uw dagboek verloren gaat.

  Er bestaan ook digitale apps waarmee u onder andere informatie over het weer en de locatie, geluidsopnames en video’s kunt toevoegen. U kunt ook een verslag van uw leven bewaren aan de hand van apps om doelen bij te houden, blogs en sociale media. Wees creatief en leef u uit; u kunt uw digitale dagboek naar hartenlust personaliseren.
  3. Geodagboek: waar gaat u heen en wat vindt u leuk om te doen?
  Uit onderzoek blijkt dat de opkomende generatie vaak meer aan ervaringen dan aan spullen heeft. Als u graag wandelt, fietst of jogt, probeer uw ervaringen dan eens vast te leggen. Door een geodagboek blijft u actief en bewaart u tegelijk dierbare herinneringen!

  Deskundigen zijn van mening dat u een sterkere band met uw nakomelingen kunt scheppen door deze gebeurtenissen bij te houden, zodat zij ze opnieuw kunnen beleven, in plaats van ze alleen uw woorden te laten lezen.

  Bezoeken uw familieleden dezelfde plekken, lezen ze uw woorden en zien ze uw foto’s, dan ontwikkelen ze een sterkere band met u dan op andere manieren. U kunt die activiteiten op sociale media delen en zo anderen aansporen om in uw voetspoor te treden. Of onderneem een reis die uw voorouders hebben gemaakt en schrijf over uw ervaringen.
  4: Fotodagboek: een foto zegt meer dan duizend woorden
  Er zijn tientallen manieren om een fotodagboek bij te houden – en zoals altijd is de beste manier degene die u het beste ligt! Gebruik bijvoorbeeld een doodgewoon fotoalbum, of druk zelf een fotoboek af. U kunt ook een digitaal fotodagboek maken met behulp van online albums! En het beste is dat u alleen maar uw smartphone nodig hebt.

  Dankzij digitale fotografie hoeft u niet bij te houden waar en wanneer u een foto hebt genomen. Voeg er eventueel een paar zinnetjes over de gebeurtenis aan toe.
  Krabbeldagboek: combinatie van woorden en tekeningen
  Tekent u graag? Gebruik uw talent dan eens in uw dagboek. Becky Christensen, een moeder en grootmoeder die in Japan lesgeeft, houdt haar familie via haar krabbeldagboek op de hoogte van haar avonturen.

  Schets belangrijke dingen die gedurende de dag hebben plaatsgevonden, maak kleine strips van gebeurtenissen, of teken gewoon uw gedachten. Maak uw dagboek hoe dan ook persoonlijk en uniek!

  6. Online overzichten: de mogelijkheden zijn eindeloos
  Een dagboek hoeft niet uit woorden te bestaan. Er zijn tientallen andere manieren om uw herinneringen vast te leggen, waarvan er vele gratis online staan. Maak bijvoorbeeld een privébord op Pinterest of een YouTube-playlist om kleine momenten in uw leven te bewaren.

  Wees niet bang om gekke dingen vast te leggen, zoals memes of familiepret! Ze lijken misschien niet gewichtig, maar het zijn belangrijke aspecten van uw leven die iets zeggen over uw persoonlijkheid en interesses, en die laten zien hoe de wereld er toen uitzag!
  Dagboek van een voorouder: een glimp van het verleden
  Hebt u een dagboek van een voorouder? Lees het en ga terug in de tijd. Bestudeer dan de periode waarin het is geschreven om de context beter te begrijpen. Misschien doet u door de ervaringen van uw voorouders ideeën voor uw eigen dagboek op!

  Overweeg om de dagboeken van uw voorouders te digitaliseren en aan FamilySearch Herinneringen toe te voegen om ze te bewaren en ze met familieleden te delen.

  Hoe u uw dagboek ook bijhoudt, het is belangrijk om uw ervaringen vast te leggen. Oprah Winfrey heeft gezegd: ‘Een dagboek bijhouden zal uw leven compleet veranderen.’ Probeer een van deze ideeën uit voor uzelf en voor uw nakomelingen.

  3
  11
  • Rij alles met zegt:

   29 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten ` rij`
   aan de degen rijgen (=tot (zwaar) verliezer maken)
   aan zijn snoer rijgen (=tot volgeling maken)
   dat is een rijkeluiswens (=iets waar heel erg naar wordt verlangd)
   De groten rijden te paard en de kleinen hangen tussen hemel en aarde. (=De machtige lui leven op kosten van de gewone man)
   de haren ten berge (doen) rijzen (=ergens erg van (doen) schrikken)
   de peer is nog niet rijp (=de zaak is nog niet in orde)
   de rijpste pruimen zijn geschud (=het belangrijkste werk is gedaan of grootste deel van de oogst is binnengehaald)
   de rijzende zon aanbidden (=in de gunst trachten te komen van iemand die succesvol is)
   de vrucht der ervaring rijpt niet aan jonge takken (=de verstandigste opmerkingen komen van oudere mensen)
   een rare schaats rijden (=zich raar aanstellen, lichtzinnig leven)
   een rijke stinkerd (=een rijk iemand)
   een scheve schaats rijden (=een misstap begaan. Een morele regel overtreden)
   een vogel in de auto rijden (=elk geval kan overal mee leven)
   een vreemde schaats rijden (=zich raar aanstellen)
   het rijk alleen hebben (=alleen baas zijn, alleen thuis zijn)
   iemand in de wielen rijden (=iemand tegenwerken om te zorgen dat het mis gaat)
   iemand van de sokken rijden/lopen (=iemand (bijna) omver rijden of lopen)
   Men moet een paard de rug niet stuk rijden. (=Men moet niet te veel eisen van een ander)
   men moet rijden en omzien (=men moet voorzichtig te werk gaan)
   men wordt wel door een mestkar maar niet door een rijtuig overreden (=goed opgevoede mensen beledigen anderen minder)
   met de witte perdekies naar Velzeke rijden (=krankzinnig worden. In Velzeke bevindt zich een sanatorium; de `witte perdekies` (witte paardjes) verwijzen naar een ziekenwagen, waarmee de geestesgestoorde afgevoerd wordt. Uitdrukking uit het zuiden van Oost-Vlaanderen)
   niet kunnen rijmen (=dingen die niet met elkaar kloppen of het samen niet kunnen begrijpen)
   op dat mes kun je naar Keulen rijden (=dat mes is erg bot)
   Op een apostelpaard rijden. (=Lopen)
   op het apostelpaard rijden (=te voet gaan)
   Op twee paarden blijven rijden. (=Men kan geen keus maken)
   op zijn stokpaard rijden (=altijd over hetzelfde praten of klagen)
   slapende rijk worden (=veel geld verdienen zonder er iets voor te moeten doen)
   ze niet allemaal (alle vijf) op een rijtje hebben (=niet bij zijn volle verstand zijn. (alle vijf = de zintuigen))

   13 betekenissen bevatten ` rij`
   als de ganzen (=achter elkaar op een rijtje)
   ’t Moet al een ruige hond wezen, die twee nesten warm houden kan (=alleen een rijke man kan er een tweede vrouw op na houden)
   Daar zijn de daken met vlaaien bedekt (=Daar is men rijk / Daar heeft men overvloed)
   het gouden kalf aanbidden (=de hoogste waarde hechten aan geld / zich onderdanig gedragen tegenover rijken)
   de dans om het gouden kalf (=de strijd om rijk te worden)
   met de neus in de boter vallen (=door geluk rijk geworden zijn)
   een rijke stinkerd (=een rijk iemand)
   geld maakt niet gelukkig (=er is meer in het leven dan rijkdom)
   iemand van de sokken rijden/lopen (=iemand (bijna) omver rijden of lopen)
   Je hebt luxe paarden en werkpaarden. (=Je hebt rijke en arme mensen)
   niet ruim kunnen soppen (=niet erg rijk zijn)
   in het veen kijkt/ziet men niet op een turfje (=wie rijk is let niet op een euro meer of minder)
   Hij is ridder te voet geworden (=zijn rijkdom is verdwenen)

   Eén dialectgezegde bevat ` rij`
   Allei, cirkulei, d’eraf of ‘k zet oe deroep! (=Vooruit, rij door, ga van dat (voetpad), of ik zet je op de bon!) (Antwerps)

   2
   4
 7. Choco Prince zegt:

  Witwasvehikel Tino Martin gaat zich weer eens te buiten aan sos en jajem. Lekker bezig pik!

  9
  0
 8. Janus de bedelaar met varkensmuil🐷 zegt:

  5 euro
  50 mag ook
  Krijg je grote grote extra grote dank
  Ook namens mijn slijter
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  2
  10
 9. Yes lees maar mee zegt:

  SCENE II. A camp near Forres.

  Alarum within. Enter DUNCAN, MALCOLM, DONALBAIN, LENNOX, with Attendants, meeting a bleeding Sergeant
  DUNCAN
  What bloody man is that? He can report,
  As seemeth by his plight, of the revolt
  The newest state.
  MALCOLM
  This is the sergeant
  Who like a good and hardy soldier fought
  ‘Gainst my captivity. Hail, brave friend!
  Say to the king the knowledge of the broil
  As thou didst leave it.
  Sergeant
  Doubtful it stood;
  As two spent swimmers, that do cling together
  And choke their art. The merciless Macdonwald–
  Worthy to be a rebel, for to that
  The multiplying villanies of nature
  Do swarm upon him–from the western isles
  Of kerns and gallowglasses is supplied;
  And fortune, on his damned quarrel smiling,
  Show’d like a rebel’s whore: but all’s too weak:
  For brave Macbeth–well he deserves that name–
  Disdaining fortune, with his brandish’d steel,
  Which smoked with bloody execution,
  Like valour’s minion carved out his passage
  Till he faced the slave;
  Which ne’er shook hands, nor bade farewell to him,
  Till he unseam’d him from the nave to the chaps,
  And fix’d his head upon our battlements.
  DUNCAN
  O valiant cousin! worthy gentleman!
  Sergeant
  As whence the sun ‘gins his reflection
  Shipwrecking storms and direful thunders break,
  So from that spring whence comfort seem’d to come
  Discomfort swells. Mark, king of Scotland, mark:
  No sooner justice had with valour arm’d
  Compell’d these skipping kerns to trust their heels,
  But the Norweyan lord surveying vantage,
  With furbish’d arms and new supplies of men
  Began a fresh assault.
  DUNCAN
  Dismay’d not this
  Our captains, Macbeth and Banquo?
  Sergeant
  Yes;
  As sparrows eagles, or the hare the lion.
  If I say sooth, I must report they were
  As cannons overcharged with double cracks, so they
  Doubly redoubled strokes upon the foe:
  Except they meant to bathe in reeking wounds,
  Or memorise another Golgotha,
  I cannot tell.
  But I am faint, my gashes cry for help.
  DUNCAN
  So well thy words become thee as thy wounds;
  They smack of honour both. Go get him surgeons.
  Exit Sergeant, attended

  Who comes here?
  Enter ROSS

  MALCOLM
  The worthy thane of Ross.
  LENNOX
  What a haste looks through his eyes! So should he look
  That seems to speak things strange.
  ROSS
  God save the king!
  DUNCAN
  Whence camest thou, worthy thane?
  ROSS
  From Fife, great king;
  Where the Norweyan banners flout the sky
  And fan our people cold. Norway himself,
  With terrible numbers,
  Assisted by that most disloyal traitor
  The thane of Cawdor, began a dismal conflict;
  Till that Bellona’s bridegroom, lapp’d in proof,
  Confronted him with self-comparisons,
  Point against point rebellious, arm ‘gainst arm.
  Curbing his lavish spirit: and, to conclude,
  The victory fell on us.
  DUNCAN
  Great happiness!
  ROSS
  That now
  Sweno, the Norways’ king, craves composition:
  Nor would we deign him burial of his men
  Till he disbursed at Saint Colme’s inch
  Ten thousand dollars to our general use.
  DUNCAN
  No more that thane of Cawdor shall deceive
  Our bosom interest: go pronounce his present death,
  And with his former title greet Macbeth.
  ROSS
  I’ll see it done.
  DUNCAN
  What he hath lost noble Macbeth hath won.
  Exeunt

  SCENE III. A heath near Forres.

  Thunder. Enter the three Witches
  First Witch
  Where hast thou been, sister?
  Second Witch
  Killing swine.
  Third Witch
  Sister, where thou?
  First Witch
  A sailor’s wife had chestnuts in her lap,
  And munch’d, and munch’d, and munch’d:–
  ‘Give me,’ quoth I:
  ‘Aroint thee, witch!’ the rump-fed ronyon cries.
  Her husband’s to Aleppo gone, master o’ the Tiger:
  But in a sieve I’ll thither sail,
  And, like a rat without a tail,
  I’ll do, I’ll do, and I’ll do.

  1
  7
 10. Jacques zegt:

  Deze achterlijke flapdrol hoeft op mijn feest nog niet te komen al is het gratis is! Ik wil zwijgen dat ik voor deze randdebiel moet betalen..

  5
  0
 11. Ik ben geen Robot zegt:

  Hoe heet die popie jopie volkszanger nummer 503 nou? Timo, Tino, Tinus, Tigo?

  6
  0
 12. Jan Jansen zegt:

  Maar ja ik heb toch liever Tino naar de kloten van drank en de drugs en vals zingen, dan dat Glennis Grace komt op het feestje met haar entourage.🤣

  3
  0

Reacties zijn gesloten.