Tino Martin reageert op beelden van zijn ‘dronken optreden’

Tino Martin reageert op beelden van zijn 'dronken optreden'

Vanochtend verschenen er beelden van Tino Martin die (wederom) dronken op het podium zou hebben gestaan. Deze beelden werden door onze vriendin Yvonne Coldeweijer op Instagram geplaatst. Tino Martin reageert op beelden van zijn ‘dronken optreden’.

Eerder vandaag plaatste wij het volgende artikel:

Dronken Tino Martin van het podium gehaald

‘Dronken optreden’

Dit was een nieuwtje van Yvonne Coldeweijer dat wij hadden verspreid. Zij deelde in haar verhaal filmpjes waar duidelijk op te zien was hoe Tino zijn werk als duurbetaalde zanger niet helemaal lekker deed. Nu geeft hij via zijn eigen verhaal op Instagram een reactie.

Tino Martin reageert

Tino vertelt: “Lieve fans, er gaan berichten rond waarin beweerd wordt dat ik in kennelijke toestand op het podium heb gestaan. Ik wil alleen wel écht de grens trekken wanneer er bewust verhalen gecreëerd worden die absoluut niet gebeurd zijn”, aldus Tino op Instagram. Volgens hem is er helemaal niks waar van de geruchten die over zijn optreden werden verspreid.

“De organisator van het evenement heeft inmiddels ook aan mijn management nogmaals bevestigd dat de beweringen van Yvonne ‘pertinent onjuist’ zijn. Het bedrijf onderschrijft dat ik in nuchtere toestand netjes ben ontvangen, dat mijn optreden naar tevredenheid van het aanwezige publiek was en dat het optreden op geen enkele manier door niets of niemand is afgebroken.”

Yvonne gelooft er niks van

Yvonne biedt nu ook haar excuses aan voor het misverstand. Of, nou… Ja… Niet helemaal. Ze deelt het bericht van Tino en schrijft erbij: ‘Oh jongens we hebben het verkeerd gezien denk ik’. Aan het einde van de zin staat een lachpoppetje. ‘Tino heeft een probleem en heeft laatst om dezelfde reden ergens nog een nachtje doorgebracht. En dan bedoel ik niet bij een vrouw’, schrijft Yv verder. Oeh… Wat zou ze daarmee bedoelen? In ieder geval gaat ze dus gewoon nog even door met de ‘juice’.

‘Ik zit lekker in mijn vel’

“Ik zit lekker in mijn vel, ik kijk terug op een prachtig weekend met veel optredens door het hele land en ben halverwege mijn succesvolle theatertour ‘onderweg naar jou'”, schrijft Tino verder nog op Instagram. Nou, uhm… Wij kunnen het wel zeggen, zeker omdat je een trouwe Roddelpraat-fan bent: sorry Tino! We zullen niet zomaar weer iets van Yv overnemen. Kevins, stuur ons dan ook eens van die lekkere filmpjes!

Tino Martin reactie
Tino Martin reageert op beelden van zijn 'dronken optreden' 18

Bezoek hier het Instagram-profiel van Yvonne Coldeweijer.

Tino Martin in het nieuws