Televisie

Tino Martin komt niet opdagen bij Shownieuws: ‘hij had er kennelijk geen zin in’

Tino Martin komt niet opdagen bij Shownieuws: 'hij had er kennelijk geen zin in'

Het showbizz-programma had een afspraak met de volkszanger om hem te interviewen, maar Tino Martin komt niet opdagen bij Shownieuws. Toevalligerwijs doet hij dat nadat net naar buiten is gekomen dat zijn dronkenschap tijdens optredens een feit is. ‘Hij had er kennelijk geen zin in’, wordt nu gezegd.

Dronken optredens

Waar Tino Martin zijn dronkenschap tijdens optredens altijd ontkende, kwam Dries Roelvink afgelopen week aan met een verhaal waar hij mr. Martin mee voor de bus gooide. Vuile Dries zei: “Hij zei tegen me: ‘Ik was niet dronken. De twee keren daarvoor wel, maar nu echt niet.’ (…) Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: ‘Kijk nou uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat.'” Iets wat we eigenlijk al wisten werd nu door Dries bevestigd.

Kerstevenement van Bas Smit

Gisteravond organiseerde onze grote vriend Bas Smit een kerstevenement in Amsterdam waar vele BN’ers bij aanwezig waren. Hier was daarom ook een verslaggever van Shownieuws van de partij. Waar was onze uitnodiging eigenlijk? Wij hadden ook wel villen feesten met Lil Kleine, maar dat ter zijde. Presentatrice Airen Mylene vertelde dat Tino de act van de avond was, maar niet op beeld wilde verschijnen.

Tino Martin komt niet opdagen bij Shownieuws

Een andere collega van Shownieuws zei: “Hij kwam niet over de rode loper en dat was eigenlijk wel een soort van aangekondigd. We hadden ook nog even gevraagd aan zijn manager of we hem dan even konden spreken, want we hadden nog wel wat vragen voor Tino. En dat kon allemaal, maar op het laatste moment werd het toch een beetje afgeblazen.” Flauw. Erg flauw. Misschien was hij wel weer dronken en vond zijn manager het daarom geen goede timing om hem voor de camera te laten staan.

Dries trekt zijn keutel weer in

Inmiddels heeft die gladjakker van een Roelvink zijn keutel alweer een beetje ingetrokken. “Zo is het niet helemaal gegaan. Er werd mij gevraagd of ik wel eens drink, net als Tino Martin, voor een optreden. Hè, een suggestieve vraag, dat doen ze anders nóóit bij de bladen”, aldus Dries. Ja, túúrlijk. Opvallend wel.

Nog geen reacties