Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

Tim Hofman, het wandelende geweten van de millennialgeneratie, is boos op Hugo de Jonge. Tim kennen we als iemand die doorvraagt, doorbijt en bovenal doorzet. Maar zelfs deze allemansvriend wil maar als te graag afrekenen met demissionair minister Hugo de Jonge.

Omdat Tim hoogstwaarschijnlijk enkele festivals misloopt door de nieuwe/oude/heringevoerde coronamaatregelen is de opiniemaker best wel klaar en boos op Hugo de Jonge. “Vind het eigenlijk zo onterend voor ons land dat een Hugo de Jonge niet de beleefdheid en respect voor de democratie heeft om na deze volslagen amateuristische misser op te stappen. Ga gewoon. Geef ons wat vertrouwen in verbetering. Echt annoyed door,” aldus Tim.

De annoyde Tim laat vervolgens weten ook helemaal klaar te zijn met Mark Rutte. Tim krijgt op het open riool genaamd Twitter, een platform waar zelfs Roddelpraat de neus voor ophaalt, veel kritiek op zijn Tweets. Maar het zegt wel wat. Als zelfs de labrador onder de BN’ers heel boos op Hugo de Jonge is, dan is er wat aan de hand.