Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

tim-hofman

Tim Hofman, het wandelende geweten van de millennialgeneratie, kennen we als iemand die doorvraagt, doorbijt en bovenal doorzet. Maar zelfs deze allemansvriend wil maar als te graag afrekenen met demissionair minister Hugo de Jonge.

Omdat Tim hoogstwaarschijnlijk enkele festivals misloopt door de nieuwe/oude/heringevoerde coronamaatregelen is de opiniemaker best wel klaar met De Jonge. “Vind het eigenlijk zo onterend voor ons land dat een Hugo de Jonge niet de beleefdheid en respect voor de democratie heeft om na deze volslagen amateuristische misser op te stappen. Ga gewoon. Geef ons wat vertrouwen in verbetering. Echt annoyed door,” aldus Tim.

De annoyde Tim laat vervolgens weten ook helemaal klaar te zijn met Mark Rutte. Tim krijgt op het open riool genaamd Twitter, een platform waar zelfs Roddelpraat de neus voor ophaalt, veel kritiek op zijn Tweets. Maar het zegt wel wat. Als zelfs de labrador onder de BN’ers klaar is met onze zorgminister, dan is er wat aan de hand.

83 reacties op “Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

  • Ingewijd in het torentje zegt:

   Dit maakt totaal geen verschil. VVD , D66 , Groen-links, PvdA , CU , CDA…..allemaal 1 pot nat en allemaal op 1 lijn bij de grote beleidspunten. Allemaal dezelfde filosofie en visie. Pro EU, pro klimaat , pro immigratie / diversiteit , pro woke cultuur , pro covid-19 en alles wat erbij komt kijken.
   Tim kan hier wel de stoere jongen uithangen met zijn Twitter verhaaltje, maar het maakt niet uit wie ze op die positie neerzetten. Alleen FvD ( en van Haga ) wil echt iets anders qua covid-19 beleid.
   Er gaat he-le-maal niks veranderen in dit land zolang er nog massaal op partijen zoals de VVD en D66 gestemd word. Waar het eigenlijk heel simpel op neerkomt : Veel Nederlanders willen meer belasting betalen, oftewel de meeste Nederlanders hebben het nog te goed.

   9
   9
 1. Alibabah zegt:

  Ben ook heel erg klaar met Tim Hofman.
  Deze gast is zo vol van zichzelf dat hij niet tegen kritiek kan en zich altijd aangevallen voelt.
  Tim Hofmans is zeg maar de nieuwe Peter.R De Vries maar dan zonder ballen en lef.

  12
  7
 2. Dry_Patty zegt:

  Dat wandelende stuk aids dat de heledag onzin kotst moet je in de fundering van een flat storten. Weg dr mee, verspilling van zuurstof. Met zn tering kop, gadverdamme wat een achterbakse eikelbijter. BAH!!

  1
  2
 3. Peter Pan zegt:

  Tim is een goede vent, het is alleen zo jammer dat ons schijt kabinet naar niemand luistert en daar zitten om hun eigen zakken te vullen. Hoe bedoel je niet corrupt?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.