Mooi naadje. Geen versoepeling coronamaatregelen

Voor iedereen die hoopte dat we weer normaal op het terras ons lens konden zuipen is er slecht nieuws. De coronamaatregelen worden weer eens verlengd. Twee maanden langer wachten op een ijskoud pilsenkindje van een rondborstige jonge bediende. En we mogen dus ook nog steeds niet van Mark Rutte na 21:00 uur buiten zijn, want ondanks dat niemand dat ooit heeft kunnen uitleggen, schijnt dat enorm gevaarlijk te zijn. Iets met donkere steegjes waar het virus dan achter een boom ligt te wachten totdat jij langsloopt als je een rondje om maakt zonder hondje.

Om het allemaal nog erger te maken heeft Mona Keijzer corona opgelopen. De demissionaire staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, beter bekend als Het Paard uit Edam, liet vandaag weten positief te zijn getest. Volgens Hugo de Jonge moet het hele kabinet zich laten testen: „Dan moet je jezelf in de gaten houden. Dan hoef je niet in quarantaine, maar je moet je klachten in de gaten houden. Het advies is om te testen op dag vijf na het risicovolle contact. Dat zou woensdag zijn, dus dat is het advies aan de collega’s.” Vreemd, want wij eenvoudige zielen moeten toch altijd wel in quarantaine als we in contact zijn geweest met iemand met corona. Nou ja, het is een advies van Hugo de Jonge. Die zit er altijd naast.

4 reacties op “Mooi naadje. Geen versoepeling coronamaatregelen

 1. Olivier zegt:

  12 april is het einde van de avondklok, op 13 april begint de Ramadan.
  Nep-soldaten en fop-verplegers op het Museumplein is één ding maar de honderdduizend islam-extremisten die op Denk en Kauthar hebben gestemd tegen de haren strijken gaat natuurlijk niet. Hugo de opper prutser en Teflon Mark willen niet als Theo Van Gogh eindigen… 🕌🧕

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Ach mevrouw Kaag zal wel 1 of andere vrijstelling voor de moslims en hun Ramadan kunnen regelen. Ik wil nog niet op zaken vooruit lopen, maar zie het al wel weer gebeuren. Vond het altijd al beetje eng, maar het begint nu toch wel ernstige vormen aan te nemen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.