Tim Hofman heeft geluk op Lowlands

Tim had eerder al gedeeld dat hij zijn lederen zwarte tasje was verloren op het festival, maar nu kan hij gelukkig het bericht delen dat tas inclusief inhoud terug is gevonden.

En dat is maar goed ook, want ander had hij het hele festival zonder lipgloss en nagellak moeten doen.

13 reacties op β€œTim Hofman heeft geluk op Lowlands”

  • Dennisliegt zegt:

   BREAKING: Dennis Schouten heeft zijn tia gefaked om uit Expeditie Robinson te kunnen. Hij had gewoon geen ruggengraat om het vol te houden.

   Uit betrouwbare bron dus dan moet het kloppen. πŸ‘

   5
   26
  • Tuk zegt:

   Ik begrijp niet zo goed dat deze Tim overladen wordt met prijsjes. Het zal wel vanuit de ons kent ons grachtengordel komen want deze koekenbakker kan maar een veter beter strikken dan de zwakbegaafde vriendin van de show: Tukkertje ….Sterenzo.

   11
   1
 1. TM-8080 zegt:

  Jan je hebt verder niet veel meer te doen na al die definitieve uitsluitingen op social media, maak eens een sensatiebericht over jouw konijn Wippertje.

  8
  2
 2. B. Lijeikel zegt:

  Blij dansje is zonde te bewaren voor blije momenten. Gewoon iedere ochtend standaard. Werkt wonderen voor je humeur. Je hebt het niet van mij. 🀫

  1
  0
 3. πŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆDennisπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ³οΈβ€πŸŒˆ zegt:

  Tim is echt wel een lekkere vent haters hij mag die nagellak vingers wel diep in mijn donkere kamer stoppen dan lik ik ze graag af

  2
  2
 4. Straat Stijltips zegt:

  Wil je er trendy uitzien deze zomer? Ik ga jou helpen! Wat echt niet mag ontbreken is een PSG of BarΓ§a trainingspak, LV petje, Gucci heuptasje met wiet en lange vloei, golf 7 of polo (mag lease zijn) en balenciaga’s.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.