Tim den Besten vlucht na zijn drugskater

Tim kwam afgelopen week in opspraak nadat hij een ‘racistisch’ Sinterklaas liedje op tv zong tijdens de Pride in Amsterdam.

Afgelopen maandag zat hij huilend bij NPO Radio 1 om zijn jankverhaal te doen. Hiervan dachten wij al: ‘deze jongen is niet goed’, maar wat blijkt: Tim zat hier natuurlijk met zijn drugskater. En wat gebeurd er met een drugskater? Juist, dan wordt je over-emotioneel.

3FM-dj Mark van der Molen zegt hier het volgende over: “Ik vind gewoon dat je niet met een drugskater een interview moet doen bij Radio 1. Dat is gewoon niet wat je moet doen”. Op zich kan niemand de mening van Mark een reet schelen, maar hier heeft hij op zich een punt. Er zijn slimmere acties.

Nu heeft Tim het eerste het beste vliegtuig naar Boedapest gepakt om even zijn hoofd leeg te maken. Lekker hoor.

22 reacties op “Tim den Besten vlucht na zijn drugskater

 1. Grunnnnn zegt:

  Denk dat ie met Jorik aan de snuif is geweest !

  En tegen z’n dealer riep kom maar binnen met je coke

  Echt WOKE om bij je zwarte vrienden hun plaatselijke specialiteiten te kopen 🤗

  8
  1
 2. Tim den slechten zegt:

  Ik heb eerlijk gezegd een hekel aan katoenplukkers, keuteldeukers heb ik het ook Niet zo op 😭voor straf stop ik wel een bara met sambal in me aars😭

  6
  2
 3. Ggz patient zegt:

  Laten we hopen dat deze woke flikker zelfmoord pleegt of wordt doodgeslagen daar in Hongarije. Ze hebben het daar niet zo op flikkers. En ook niet op wokies.

  7
  6
 4. Scoop zegt:

  Goh, is ook wat. Komt er ineens een volwassen man binnen die begint te huilen bij een vrouwtje van kleur die het zelf helemaal geen probleem vindt om het met Peter Gay te doen.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.