Tim den Besten onder vuur vanwege racisme

Wauw, waar houdt het een keer op?! Tim den Besten zong live bij Pride Amsterdam op tv een klassiek Sinterklaasliedje en DaT iS nAtuUrLiJk Onacceptabel.

Heel woke Nederland kwam in opstand, omdat hij zong: “Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht”. Zijn vriend Nicolaas kwam op dat moment aan op een boot en daarom vond hij het grappig om te zingen. Wat dan wel weer ironisch is, is dat precies op dat moment Jeangu MacRooy en zijn broer in beeld werden gebracht op een andere boot.

Gelukkig gaat de AvroTros niet zo ver om hun excuses aan te bieden. Wel laten ze weten de timing ongelukkig te vinden: “We hebben te maken gehad met een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Te gast was presentator Tim den Besten die zijn collega Nicolaas Veul zocht op een boot. Daarbij zong hij een Sint Nicolaas-lied, niet wetende dat er op tv intussen beelden te zien waren van een andere boot.”

Godsammekrake. Pas op dat je je hand niet gebruikt om je ogen af te schermen van de zon. Straks krijg je te horen dat je Joden niet accepteert.

16 reacties op “Tim den Besten onder vuur vanwege racisme

 1. Femke Halskraag zegt:

  De Langetenen Brigade van Sylvana.

  Die moorden elkaar uit.
  De hele woke-community is gevaarlijker voor hun matties dan voor de rest van de wereld.

  25
  0
  • Leeven als een neeeger zegt:

   Tim den Besten moet hemaal gecanceld worden en nationaal z’n excuses aanbieden aan het Slavernijmonument tijdens KetiKoti.

   Wat hij heeft gedaan is echt superschandalug dus hij moet ontslagen worden en mag nooooit meer werken

   22
   3
 2. rollins zegt:

  Dat is de grap van woke zijn; ze zijn te dom om te beseffen dat ze niet slim genoeg zijn om te zien dat het gaat imploderen. Kan namelijk niet anders.

  23
  0
  • Oplichters Opgelet !!! zegt:

   Ze hebben een grote bek over Tim die onhandig een liedje zingt.
   Nieman d die het verder heeft over die b-acteur Winston Gerstanowits die de mensen besodemieterd .er waardeloze aandelen van Earth Today

   16
   1
   • Ja toch! zegt:

    Doe even dat fragment terugkijken dat tim wat vond van mona keijzer haar mening over zwarte piet. Deze man verdient get om gecancelt te worden door zijn eigen deugbrigade.

    6
    0
 3. Alberta Vanlinden zegt:

  Ben zelf gay maar vind die Den Beste een van de ergste linkse wokers die er is. Inderdaad wel lachen dan dat dat gestoorde hypocriete woke spul elkaar gaat af maken. Ruimte lekker op.

  29
  1
 4. Catharina K. is Doof en Blind zegt:

  Belachelijk dit!
  Ik hoorde dat
  Catherine Keyl denkt dat Johnnie de Mol omwille van een anonieme aanklacht op non-actief staat.

  Niemand die haar ff uitlegt dat hij dat meisje drie keer het ziekenhuis heeft ingeslagen?

  11
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.