TIKTAK Festival onder vuur na boeken Lil’ Kleine

TIKTAK Festival maakte op Instagram bekend dat Lil’ Kleine te zien is op het feest. In de comments van deze post is duidelijk te lezen dat mensen hier niks van begrijpen en boos zijn.

Onder het bericht van TIKTAKEvents zijn de comments niet misselijk. Het was natuurlijk al te verwachten dat de menigte hier iets over zou zeggen, maar ik denk dat zelfs TIKTAK deze heftige reacties niet had verwacht. Een positieve reactie proberen te vinden is hetzelfde als zoeken naar een speld in een hooiberg.

Wij vinden het eigenlijk alleen maar logisch en vrij achterlijk van TIKTAK om Lil’ Kleine op dit moment te boeken. Het kan bijna niet anders of ze moeten dit expres hebben gedaan om op deze manier de marketing wat omhoog te krikken. Slechte publiciteit is ook publiciteit, of zo? Anders waren ze aan de vergadertafel bij TIKTAK doorgesnoven of dronken, want nuchter maak je deze beslissing niet.

Tussen de reacties klinkt het o.a.: “We boeken tegenwoordig mishandelaars op festivals? Heel interessant.” En iambarberpapa (what the f*ck): “Hallo, schamen jullie je niet? Een gozer die zijn vrouw mishandeld. De moeder van zijn kind. Vinden jullie dit een goed signaal naar de jeugd toe? Jullie kunnen niet als een professioneel festival organisatie gezien worden. Heel triest dit.”

9 reacties op “TIKTAK Festival onder vuur na boeken Lil’ Kleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.