Entertainment

Hoge verwachtingen voor hoger beroep Thijs Römer: ‘Gaat voor hem nóg slechter uitpakken’

thijs romer hoger beroep

Thijs Römer vindt de straf die hij opgelegd heeft gekregen door de rechtbank niet terecht. Daarom heeft hij besloten om in hoger beroep gaat, wat hopelijk gaat leiden tot een nog hogere straf.

Rechtszaak Thijs Römer

Een tijd geleden kwam het nieuws naar buiten dat Thijs Römer werd veroordeeld omdat hij zich als ‘hulpverlener’ profileerde. Hij kreeg hiervoor afgelopen zomer drie maanden celstraf opgelegd, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook kreeg hij een werkstraf van 240 uur voor het grensoverschrijdend gedrag dat hij vertoonde. Hij moet zich daarnaast ook nog laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Toch heeft Thijs besloten dat hij in hoger beroep wil gaan tegen deze uitspraak. “Wat er is gebeurd kan en wil ik niet goedpraten”, vertelde Thijs via zijn advocaat. “Ik heb destijds in het online contact fouten gemaakt. Dat realiseer ik mij terdege. Ik vind het verschrikkelijk dat zij hieronder hebben geleden en dat spijt me heel erg. Het hoger beroep is niet bedoeld om afbreuk te doen aan dat leed. Ik had me graag willen neerleggen bij de uitspraak van de rechter, maar daarvoor herken ik mij te weinig in het beeld wat uit het vonnis naar voren komt.”

Thijs Römer hoger beroep

Het hoger beroep van Thijs zal dus ook inderdaad plaats gaan vinden, volgend jaar. Op 18 april zal het hoger beroep plaatsvinden in de rechtbank in Leeuwarden. Maar een bron meldt aan RealityFBI dat dit nog wel eens heel slecht voor hem af zou kunnen lopen. “Het gerechtshof Leeuwarden is bij veel strafrechtadvocaten bekend als een bloedbank. Het staat erom bekend dat er zomaar hogere straffen opgelegd worden als je niet met een goede reden hoger beroep instelt.”

Laten we alsjeblieft hopen dat deze viespeuk een hogere straf krijgt. De bron denkt in ieder geval wel dat dit gaat gebeuren. “Aangezien hij zijn houding vermoedelijk niet zal wijzigen, loopt hij dus een groot risico op een hogere straf. We gaan het zien.”

17 reacties

Charlie Luske

Test

Koek

“fouten gemaakt”, maar “herken ik mij te weinig in het beeld”. Dan spreek je jezelf toch gigantisch tegen. Ongelooflijke droopy die je bent.

Sander Schimmelpenninck

Hey Thijs,

Ik wil dat je weet dat ik achter je sta. Ik weet hoe het is om een hoog libido te hebben. Je hoeft je echt niet te schamen en ik vind je een topper.

Liefs,

Graaf Sander

Nelis

En terecht dat er hogere straffen worden opgelegd als iemand zonder goede reden in hoger beroep gaat terwijl diegene al toegegeven heeft strafbare feiten te hebben gepleegd . Onnodig druk uit oefenen op een toch al overvolle rechtbank moet korte metten mee worden gemaakt.

Den

Waarom worden er comments verwijderd? Wie beheert deze site ?

Vieze Joop

Je gaat gewoon de bak in
Viespeuk

Römser als de Paus

Jonge grotten hebben nauwe wanden, om in zijn woorden te blijven.

Willem H

We ontvangen je met open armen thijs. We zullen je eens flink verwennen

Melanie Suikerbuik

Thijs kom je vanavond nog oppassen want die depressieve postbode moest weer naar de kermis

Bob 2.12,m,140kg, 28 cm

Kan niet wachten tot ie bukt onder de douche hier.

Hendrik de hersenchirurg

Algemeen bekend. Niet alleen die bloedbank. Mensen met voldoende centjes gingen standaard in hoger beroep. Want niet geschoten, is altijd mis. Dus ontstond de trend. Trouwens andersom ook. Als het OM in hoger beroep verliest, wil er ook nog wel eens wat af.

Dwight

Ik hoop op een hogere straf! (Of beter gezegd; een echte straf).

Thijs R

Als ik moet zitten mag het dan wel op de kinderafdeling?

Boeba

Thijs ik trek je helemaal uit elkaar in de douche
(32cm) zonder boter hoop naar binnen

Kevin69

Ik herken hem ook niet in het vonnis. Dat mag best wat aangescherpt en een stuk strenger.
Hopelijk kan het neefje van Paul fijn wat bijleren in de petoet. Bij voorkeur lang, heel lang… bij voorkeur zo lang dat hij in zijn broek schijt zodra hij moet niezen.

Rijdende Rechter

Dat wordt de electrische stoel. Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen

Marco B.

Hai Thijs,
kun je mij even terugbellen? Ik heb een leuk idee voor een nieuw RTL format. Temptation Island kids.