Columns

Jan Roos: Edwin de Roy van Zuydewijn spreekt

jan roos edwin de roy van zuydewijn

Hij is een van de meest verguisde mensen van dit land. Wat hij daarvoor moest doen? Trouwen in de koninklijke familie en niet gepruimd worden prins Bernhard. Ja, meer was niet nodig om door BV Nederland vernietigd te worden. Natuurlijk, hij klapte samen met zijn toenmalige vrouw prinses Margarita uit de school hoe het in die familie eraan toegaat. Maar wat konden ze anders. Nou, ik heb het niet getroffen met mijn familie, maar in deze club ben je letterlijk je leven niet zeker.

Jan Roos: Edwin de Roy van Zuydewijn spreekt

Gisteren kwam de tweede podcast van hem uit genaamd ‘Edwin spreekt’. Een aardige verwijzing naar het boekje ‘De Prins spreekt’ van Pieter Broertjes en Jan Tromp. De eerste was de hoofdredacteur van de Volkskrant, de tweede adjunct-hoofdredacteur en journalist bij hetzelfde dagblad. Deze mannen hadden het laatste interview met Bernhard waar hij zonder problemen alles bij elkaar mocht liegen van de heren. Het zou immers worden gepubliceerd na zijn dood. De mannetjes waren zo verrukt dat ze op het paleis mochten luisteren naar de verzonnen verhalen dat ze zich pardoes als lakeien opstelden. Zo ontkende hij toen met zijn hand op de bijbel het lidmaatschap aan Hitler’s NSDAP. We weten vanaf 2005 allemaal al dat zijn lidmaatschapskaart gewoon in zijn eigen archief zat. De Volkskrant tikte het zonder schroom toch op.

Jan Roos: “De mannetjes waren zo verrukt dat ze op het paleis mochten luisteren naar de verzonnen verhalen dat ze zich pardoes als lakeien opstelden.”

In de tweede podcast, de eerste ging over nazi Bernhard, gaat het over zijn behandeling door de media. Want niet alleen de “Oranjes” besloten het leven van Edwin zuur te maken. De mainstream media deden graag mee. Met leugens en bedrog werd hij steeds verder vernederd met goedkeuring van het koningshuis. Pieter Broertjes kreeg uiteindelijk voor zijn verdiensten het burgemeesterschap van Hilversum cadeau. En nu krijgen ze alsnog de deksel op hun neus. Naast dat ze niets anders blijken te zijn geweest dan een doorgeefluik van Soestdijk gaat Edwin de Roy van Zuydewijn Broertjes en Tromp strafrechtelijk vervolgen. Eens kijken wie het laatst lacht.

Watch on YouTube

9 reacties

Sloffen Sjakie

@Roddelpraat . Kunnen mensen met commentaren zoals ‘Tim den Besten ‘hier onder niet gewoon een ban krijgen , hopperdeplop zo in het doosje ?

Floris Wyers

Wat doe je hier sjakie (azijn pisser)

Sloffen Sjakie

@Floris volgens mij vallen de reacties van mij en mijn alter ego Peter Ludolf hier op RP wel mee , of je moet extreem hoog sensitief zijn .

Paars

Edwin is voor het lapje gehouden, zo duidelijk dat zelfs een stier dit ziet op 4 km afstand. Magarieta kon geen alementatie betalen want geen diploma, werk noch inkomen. Maar wel een miljoenen villa op der naam, en ook nog eens reeds afbetaald. Triest dat deze Oranje kliek overal mee weg komt.

Den

Schuine comments of comments met het K word blijven staan en mijn (nette)comments worden verwijderd,why ??

brabopapua

oi oi oi

Kevin69

De vaderlandse rechtspraak zal wel weer schitteren in deze zaak. Alle succes aan Edwin, hopelijk treft hij een rechter die wèl de wet respecteert.

Knor, knor, knor zegt Jantje

De Roy van Zuydewijn dure naam, maar nep adel en een loser net als Jantje mislukt politicus en het hangbuikzwijntje van Bergen.

Toronto

hisssssssssss s G