Televizier zwijgt over uitsluiten Jan’s Reviews

Televizier 2022

Wat een ongelofelijk nare club mensen daar bij Televizier. Vorig jaar gooide ze onrechtmatig Roddelpraat uit hun “publieksprijs”, dit keer mag Jan’s Reviews niet eens in de Top20 komen. En dat is onmogelijk omdat er vele tienduizenden stemmen op hem zijn uitgebracht. Tot nu toe houden ze bij Televizier, waar ze een taffeshekel hebben aan het publiek, hun kaken op elkaar. En dat is echt schandalig.

Laat dan gewoon weten waarom Jan Roos niet mee mag doen met zijn onschuldige reviewkanaal. Want wij kunnen niets vinden in het reglement dat hij daar verkeerd doet. Als zijn uitsluiting te maken heeft met zijn persoon of zijn optreden in Roddelpraat is er weer sprake van onrechtmatig uitsluiten. Onze advocaat staat te trappelen. Het wordt tijd dat Televizier met een verklaring komt.

30 reacties op “Televizier zwijgt over uitsluiten Jan’s Reviews

 1. Achterlijk wijf zegt:

  Ach Dennis wat moeten jullie met die prijs. De mooiste prijs is toch dat er iedere week duizenden naar jullie kijken en velen zoals ik ook lid zijn via back me. Vergeet die Hilversumse maffia toch en doe gewoon wat jij en Jan leuk vinden, lekker bn-ers wijzen op hun (wan)gedrag.
  Heerlijk weer iedere week jullie beide shows.👍👍👍😊😊

  40
  0
 2. Televizier Ring zegt:

  Wij zij grote liefhebbers van zure matten en zure drankjes. Omdat Jan vier smaken van de de Candy Can heeft gecancelled, cancellen wij Jan.

  11
  3
 3. Osamab zegt:

  Besteed elke uitzending aandacht aan Televizier.
  Dan staan ze in ieder geval goed voor lul.

  10
  0
  • Gasklep zegt:

   Ze staan sowieso al grof voor lul met hun betuttellende selectie aan de poort. Onverkoopbaar is het om met een soort misplaatst moraal bepaalde (zéér populaire) programma’s rücksichtslos uit te sluiten.

   Als het écht zo maar kan dan had rap-muxiek nooit never ever doorgebroken tot de mainstream.

   En als smakeloosheid bestraft moet worden waarom is er dan elk jaar een gay-parade waar tout-du-monde gezien wil worden?

   Er zitten daar in Hilversum een koppeltje deugers te teren op overheidssubsidie en die bepalen wat Nederland mag vinden.
   Ik denk dat het tijd is om daar de bezem eens doorheen te jagen.

   23
   0
 4. Timmy zegt:

  Laatste kans voor Televizier is om Jans reviews bij de door hun aangedragen vijf te doen. Anders is het woord publieksprijs misleidend. Promotie van eigen poppetjes zelfpijperij ring show

  9
  0
 5. Yes fijn nieuws zegt:

  Hup Televizier
  Hoezee
  Weg met het corpulente kalende varken Roos met biggen inteeltmuil

  1
  12
 6. Stef zegt:

  Sja,

  Jullie zijn tegendraads,
  Kan je wel rechtzaak starten, maar zal niet veel anders dan afgelopen jaar lopen. Zonde van je geld. Maar blijkbaar poen genoeg. Daar kan je moeite mee hebben, maar dat hebben jullie er zelf ook wel een beetje naar gemaakt toch. Daardoor hebben jullie ook weer zoveel meer kijkers dan andere juice kanalen.

  Het is nou niet dat je heel veel views hebt per aflevering. Dus als je dan vele stemmen hebt, is het duidelijk dat ze via roddelpraat komen.

  En waarom zijn die shitty awards zo belangrijk? Hebben jullie bevestiging nodig?

  0
  1
 7. Miro zegt:

  Televizier ring is zelfpijperij van de mainstream deugende hypocriete op aandacht beluste bn’ers zonder inhoud. Mensen als Jan Roos, Johan Derksen, Fidan Ekiz etc. heb je nodig voor vertier, plezier en het vrije woord.

  3
  0
 8. RODDELSTRAAT zegt:

  Wat een corrupte bende is dat zeg, het is toch een PUBLIEKSPRIJS !! Kennelijk niet dus. Maar ze hamsteren ondertussen wel iedereen zijn e-mail adressen bij elkaar.
  WALGELIJK BAH !!!

  3
  0
 9. Jeroen zegt:

  Ik had gestemd😀 Jantje is niks grof aan hoor gewoon eten proeven drinken maar goed ze kunne die prijzen maar lekker zelf houden we weten hoe corrupt ze zijn lijk politiek Den Haag wel als ze je niet mogen flikkeren ze je er gewoon uit welkom in Holland

  0
  0
 10. G zegt:

  Bestel gratis een proefsample van IOMAX® en begin vandaag met afvalen. Beter nu dan nooit.
  Mail jou gegegevens snel naar
  [email protected] en ontvang drie capsulles met verassende inhoud IOMAX® voor een verassend resultaat. Je weet nooit wat erin zit. Lachen toch?

  0
  0
  • G zegt:

   Wij verzenden ook naar :
   Belgie , Duitsland & Frankrijk.
   Zoals u ziet. Wij zijnde internationeel gerenommeerde ondernemink.

   IOMAX® Tevredenheid.
   Tevredenheid kunnen wij u beloven.
   Wij beloven het uiterste. To the Max.
   Niemand belooft méér dan wij beloven en dat kunt u zelf controlleren.

   Daarom bestelen, mailen, ontvangen, niet betalen totdat uw resultaat u ziet: [email protected]

   0
   0
   • G zegt:

    Gebruik de kortingscode SAMANTHA 2022 voor een gratis bezorging bij afname van 2 verpakkingen IOMAX®

    IOMAX® Doet wat het beloofd

    0
    0
 11. G zegt:

  Proffessionele ondersteuning voor gecontrolleerde gewichtsverlies.
  IOMAX® doet wat het belooft.

  Wij vesturen altijd alle bestelingen met IOMAX® via onze vertrouwbare partners van de TNT post of de DHZ post of de KPN post en alle IOMAX® verzendigen worden altijd verzonden met een Track en Tracy code, zodoende zijn alle paketen moedeloos te volgen via de app die de mensen op hun smartphone kunnen installeren.
  IOS, Android en Dubrovnik (beta)

  0
  0
 12. G zegt:

  Wij van IOMAX® zijn verantwoordelijk voor de postzegelds en de verzanding van de geleverde waar totdat u het pakket met u IOMAX® in de kliko heeft ontvangen. Onze verzandmedewerkers staan tot het laatste moment van de levertijd tot u dienst. U kunt 24/7 mailen naar onze vertrouwbare hotline op
  [email protected] waar onze betroken medewerkers van al van uw vragen op de hoogte gesteld kunnen beantwoorden.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.