Televizier is gezeik zat, negeert journalisten

Wij weten ook wel dat je stil moet zitten als je geschoren wordt, maar Televizier maakt het wel erg bont. De organisatie flikkert, tegen hun eigen spelregels in, ons op de dag dat de stembus opengaat uit de verkiezing, maar negeert journalisten die daar vragen over willen stellen. Hoe groot willen ze deze clusterfuck eigenlijk nog maken?

Wij horen wel dat er grote paniek is bij de woke publieksprijs. Want ze hoopten dat heel Nederland hun statement voor inclusie zou omarmen, het werd een boomerang ingesmeerd met stront. Werkelijk niemand geeft ze gelijk.

81 reacties op “Televizier is gezeik zat, negeert journalisten

 1. Tukkertje Lorenzo Official zegt:

  Ja, jullie zijn heel zielig. Gaan jullie nog een keer een fatsoenlijke auto voor mij regelen in plaats van die ghettobak die ik nu heb gekregen.

  34
  45
 2. Rodepick zegt:

  Ik ben ook tegen RoddelPraat. Satire zou moeten worden afgeschaft, zo beledig je geen mensen meer en is iedereen vrij om te zijn wie hij of zij wil zijn!!

  4
  32
 3. Jan Lul zegt:

  Leven we weer in de jaren vijftig van de vorige eeuw, dat iedereen netjes en braaf moet zijn? Alleen nu met een diversity randje dan. Omgekeerde wereld nu. Toen was je al gay de lul, nu is het andersom.

  0
  0
 4. Allochtoon zegt:

  Ik kan alleen maar gniffelen.
  Deze rel maakt Roddelpraat alleen maar groter.
  Albert fan showniews is ook een fan.

  MAKE RODDELPRAAT GREAT

  MAKE JAN ROOS GREAT AGAIN

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.