Tanja Jess wilt toch nog even janken

Het dossier was helemaal gesloten. Na alle ups en downs was het gezin weer helemaal gelukkig bij elkaar, maar unsere Tanja voelt toch nog even de behoefte voor media-aandacht.

Ze vertelt aan Margriet dat ze altijd een stemmetje in haar hoofd hoort en daar zijn we op zich niet verbaasd om. Maar laten we daar maar niet te veel over uitweiden. Straks worden we weer bedreigd. “Tegelijkertijd wil ik ook moedig en eerlijk zijn en niet alleen maar mooi weer spelen.” Aldus Tanja Jess. You go, girl…

11 reacties op “Tanja Jess wilt toch nog even janken

 1. Woeste Willem zegt:

  Nou toch maar incontinentieluiers gekocht voor vannacht. Beter een luier volpissen dan weer mijn bed moeten verschonen, nu ik elke nacht in bed pis.

  3
  7
  • kutpoeper zegt:

   Ik poep altijd vrouwen in hun kut als ze te droog zijn naar mijn zin, dat glijdt echt heeerlijk! Neem wel een extra wasknijper mee voor op de neus van de vrouw, anders dan gaat ze kotsen.

   4
   3
 2. Charly Lutser zegt:

  Het stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik alle deelnemers van het voetgolf toernooi moet volblubberen. Sorry Tanja maar ik heb nou eenmaal last van demonen, en jij van een kartoffelkut.

  8
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.