Uit eerste hand

UPDATE! Talpa: Humberto Tan is ook een smeerpijp

Humberto Tan is ook een smeerpijp

Humberto Tan is ook een smeerpijp. Althans, dat beweerd Albert Verlinde. Wat wel een vreemd tijdstip is voor zijn scoop. Want het zou gaan om grensoverschrijdend gedrag in 2015 en 2016. Dus 6 jaar na die tijd komt Albert hiermee opeens aanschijten. Lulkoek natuurlijk, hij heeft dit al die tijd geweten. Maar nu The Voice ontploft wil hij ook even een graantje meepikken en RTL beschuldigen. Tan is woest.

“Ik weet dat ik hier wel een bommetje mee gooi. Het is binnen RTL, en we hebben het verhaal Dionne Stax meegemaakt, ook wel bekend dat Humberto Tan de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending. Waarom vertel ik dat nou? Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow.”

Watch on YouTube

Maar laten we wel zijn, Verlinde werkt voor John de Mol en zit dit bij SBS te verkondigen. Het lijkt er dus op dat Albert zich laat gebruiken om de aandacht van Talpa af te halen en te verschuiven richting RTL. Wat vrij grof is aangezien dit om The Voice draait, van Talpa, van John de Mol en over de man van Linda de Mol gaat.

Humbert Tan

Die is natuurlijk woedend dat hij wordt gebruikt als bliksemafleider en reageert kwaad. Hij noemt het pure smaad. Nog voordat RTL en Talpa fuseren is er dus een kleine burgeroorlog ontstaan. We zullen het allemaal aanschouwen en kijken hoe de boel uitbrandt. Dat Humberto Tan een ouwe geilpijp is was trouwens al duidelijk. Hij deed de oersaaie Dionne Stax, die overigens wel heerlijke billen heeft.

Tan doet aangifte tegen Verlinde. Zijn advocaat: “De heer Tan wordt door Verlinde in één adem genoemd met de ernstige strafrechtelijke misstanden rondom het televisieprogramma The Voice. De heer Tan heeft niets met The Voice te maken noch zijn dergelijke handelingen aan de orde in of rondom zijn eigen talkshow. Dat het kwalijke beeld van de heer Humberto Tan, dat door de heer Verlinde welbewust wordt geschept, zeer schadelijk is voor de reputatie en professionele activiteiten van de heer Humberto Tan spreekt voor zich. De heer Tan wenst daarom dat de heer Verlinde zich in een strafrechtelijke procedure zal verantwoorden voor zijn ongefundeerde beweringen en het moedwillig beschadigen van de reputatie van de heer Tan en zijn programma.

Nog geen reacties