Sylvana Simons mag de Tweede Kamer in

sylvana-simons

Het wordt één groot feest in de nationale vergaderzaal!

Diversiteitspartij BIJ1 van Sylvana Simons krijgt hoogstwaarschijnlijk een zetel in de Tweede Kamer. Nu ruim twee derde van de stemmen geteld zijn blijkt dat ze de komende vier jaar in Den Haag haar standpunten mag gaan verkondigen.

Formatie?

Onduidelijk is of Sylvana aan de formatiegesprekken mag deelnemen. Ze is al wel alvast naar Den Haag gegaan, meldt ze op Twitter. “Op weg naar Den Haag voor de eerste kennismaking met De Nieuwe Werkplek,” aldus Simons. “Had ik jullie al bedankt voor de stemmen en support?”

Omtzigt

CDA-leider Wopke Hoekstra mag ondanks het forse zetelverlies aanblijven als leider van het CDA, medt partijvoorzitter Rutger Ploum donderdag. Pieter Omtzigt, de nummer twee van de kandidatenlijst van de partij, heeft naar eigen zeggen meer tijd nodig om te herstellen.

11 reacties op “Sylvana Simons mag de Tweede Kamer in

 1. Allochtoon zegt:

  Eigenlijk wil ik geen woorden aan haar vuil maken.
  Maar de bana van de witte man smaakte eerst lekker. Nu ze als goldddigger is mislukt, geeft ze af op de witte Nederlander en zijn cultuur.
  Hypocrisie is de zwarte Nederlander ook niet onbekend mee

  0
  0
 2. Marvin zegt:

  Wat kansloos. Nou krijgen we nog meer racisten in de kamer. Wat wille we nou berijken in dit land. Dat je zometeen als witte man iedere maand een boete betaal dat je wit bent. Wat dat is wat er gaat gebeuren als dit de grootste partij word(mag dat trouwens niet hopen dat zij groot word)

  0
  0
 3. Olivier zegt:

  Ik heb mijn beste gedaan om op een linkshandige gehandicapte islamitische transvrouw met Caribische roots te stemmen, maar het is uiteindelijk toch een echte blanke man met alle privileges geworden 😉

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.