Sylvana Simons is weer eens hypocriet

Als je het partijprogramma van haar partij Bij1 leest vraag je je in eerste instantie af of het een grap is. Als snel beginnen je te huilen en het eindigt in pure verbazing dat volwassen mensen zoiets belachelijks bij elkaar kunnen verzinnen. Het allerergste is toch wel dat de voormalige presentatrice/danseres/VJ/rijke blanke mannen liefhebster alles en zijn ouwe moer wil “dekoloniseren”. Zelfs wiskunde, al heeft ze nog nooit kunnen uitleggen hoe en wat precies.

Maar goed, de Tweede Kamer is een soort open inrichting geworden dus ook voor Simons was er een plekje. Bij haar beëdiging droeg de polariserende strijdster tegen polarisatie een mondkapje van onze vroegere kolonie Suriname. Ik weet niet hoor, maar als je zo nodig wil dekoloniseren ga je toch niet met de vlag van een oude kolonie op je bakkes zitten in het Nederlandse parlement. Dan snap je blijkbaar je eigen missie niet. Wel zijn wij blij dat deze koekwaus in de Kamer zit, want het zal ons heel wat lachsalvo’s gaan opleveren.

15 reacties op “Sylvana Simons is weer eens hypocriet

 1. Ome+Jan zegt:

  hoop linkse onzin en lekker samen met vvd en d66 met lede ogen aanzien hoe rationele vpñksvertegenwoordigers voor schut worden gezet..

  0
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Ik zag haar net op tv hebben over kotomisi (kleding)en anisa (hoofdtooi). Heb het ff opgezocht. In Suriname liepen de afro Surinaamse vrouwen met ontbloot bovenlijf. De toenmalige Nederlandse overheid heeft het met blote borsten lopen verboden en moesten de afrovrouwen kleding dragen. Gaat Sylvana deze door de Nederlandse koloniale handeling nu dekolonialiseren. Ze kan het morgen doen met ontbloot bovenlijf het debat voeren in de 2e kamer. Decolonise now!
  Zal wel niet

  0
  0
 3. Beatrice zegt:

  De eeuwige restzetel winnaar is weer schreeuwend in het nieuws. Gelukkig is er geen stembus uitslag fraude. Anders had de restzetel misschien wel naar code oranje oid gegaan.

  0
  0
 4. Claud Soesbe zegt:

  This is very attention-grabbing, You’re an excessively professional blogger.I have joined your rss feed and sit up for in quest ofmore of your excellent post. Additionally, I’ve sharedyour site in my social networks

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.