Sylvana Multipla doet wat u zegt

Sylvana omarmt Multipla

Kijk eens aan. Sylvaantje (natuurlijk op de foto met de Sylvaantjes) zit in Monaco voor de GP. Maar ze wil ook iets voor jullie doen. Wat zeg ik? “Let me know wat jullie willen zien”, schrijft de marsliefhebster. Nou, ik weet wel wat ik wil zien, mop.

Laat de ogen van de Sylvaantjes eens in het zonlicht schijnen. Wat willen jullie zien?

https://www.instagram.com/p/CeF0WWVsIvi/?utm_source=ig_web_copy_link

10 reacties op “Sylvana Multipla doet wat u zegt

 1. Jan Bagger zegt:

  Wat is er mis met het woord geweldig ?
  Laat het me weten .
  Neem me maar mee ik ben 184cm en 103 kg
  Die Hollandse insta dozen (boxxen ) komen echt me throat out .

  11
  5
 2. Mekori zegt:

  Eigenlijk niks, zo lekker is ze niet. Altijd dat onverzorgd opgestoken kapsel, beetje out of balance met haar vet/verhoudingen en ze krijgt steeds meer een dikkere kop. Doe mij maar de plaatselijke vakkenvulster van de AH met haar mooie rondingen.

  11
  3

Reacties zijn gesloten.