Supergaande-rapper wil bullets door brain schieten

ta-joela

Wat is dat toch de laatste tijd met lowlifes die een fascinatie hebben met kogels door hersenenen schieten?

Niemand die foute grappen meer omarmt als uw geliefde Roddelpraat, maar er is ook zoiets als ’taking the temperature of the room.’ Het doorboorde lijk van Peter R. de Vries is nog niet begraven of het olijke duo van Supergaande heeft weer een paar rappers over de vloer die de meest bizarre teksten in de microfoon gooien. Deze week: Ta Joela. “Die mannen weten niks, want ik ga je doorboren. Brrrr, bullets door je brain” En dat dan nog een keer of drie.

Naast het feit dat de staat van de Nederlandse rapcultuur weer eens aantoonbaar erbarmelijk slecht is, lijkt deze woordkeuze ons ook vrij kansloos. Enfin, oordeel zelf.

84 reacties op “Supergaande-rapper wil bullets door brain schieten

  • PoddelRraat zegt:

   Exact, ben het vaak eens met Jan en Dennis alleen dit nieuwsbericht gaat dan weer nergens over. Zelf zeuren dat iedereen te soft is en dat er niks meer kan tegenwoordig etc. maar dan vervolgens zelf zoiets uit context halen en net doen of deze persoon gek is. (Ta Joela is gewoon de presentator van dit ‘programma’ en deed voor de grap alsof hij een auditie deed, niks om serieus te nemen dus.)

   8
   1
 1. AspergeBoertje zegt:

  Dit is satire op van die gangster rappers die altijd hetzelfde zeggen en overdreven stoer doen. En trouwens, we gaan toch niet doen alsof steen nooit bestaan heeft? Die zei nog wel gekkere dingen.

  7
  2
 2. PRdV zegt:

  Preventief levenslang opsluiten en ouders laten opdraaien voor de kosten. Deze types zijn geen risico meer voor de samenleving. Dit zijn medeplichtigen en daders.

  5
  5
 3. Joris zegt:

  Kijk sommige mensen maken van een vlieg een olifant maar in dit artikel wordt wel echt van een bacterie een olifant gemaakt. Het is gewoon voor entertainment en heet niet voor niets “freestylen”. De enige die ik hoor klagen zijn vergrijse mensen die zich overal druk om maken kom op zeg ga een leven zoeken

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.