Peter R. de Vries overleden

peter-r

De 64-jarige misdaadjournalist is niet meer. Tragisch.

De Vries is overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam. Op klaarlichte dag schoot een loopjongen van een coke-kartel in Lange Leidsedwarsstraat meerdere kogels op hem af. Hoewel er wilde geruchten over een herstel rondgingen, is het zwartste scenario realiteit geworden.

94 reacties op “Peter R. de Vries overleden

  • Ikke zegt:

   Arme Glennis Grace. Een zwarte dag voor haar. Ik wens haar veel sterkte met het verwerken van dit akelige nieuws.

   Oh, en de familie van Peter natuurlijk ook.

   108
   2
 1. Mike zegt:

  Ff srs ik ben hoog waarschijnelijk de enigste die het geen fuck boeit dat die man dood is jammer voor zn familie maar als henk jan van drie straten veder ht zelfde word gedaan niemand boeit het alleen omdat meneer een BNer is dat pijnerlijker ofzo iets boeie

  50
  101
 2. DonGerovich zegt:

  Gecondoleerd voor de familie van deze walgelijke man die op alles wel wat te zeiken had… En daar helaas mee weg kwam omdat hij ook een reeks goede dingen had gedaan.. maar goed taghi geniet en RTL boulevard kan gelukkig weer doorgaan …. Gelukkig

  10
  25
 3. Kleine Stommerd zegt:

  Triest nieuws, zonde dat de mocromaffia een winst pakt. Wel goed nieuws voor die narcistische, aandachtsgeile trut van een Grace. Kan ze nu letterlijk over lijken gaan. Sterkte aan familie de vries!

  17
  0
 4. JB zegt:

  Las het net een half uurtje terug op MSN.
  Maar die man heeft figuurlijk veel geknokt tegen onrecht, maar deze strijd voor zijn eigen leven helaas verloren.

  5
  3
 5. Maarten zegt:

  Ik vond hem een eikel, een betweter. Hij vond alles wat rechts van D66 was verschrikkelijk. Maar dit raakt me toch wel,, vreselijk voor zijn kinderen en vrienden. Je staat als Nederland zijnde op een kruispunt. Gaan we eindelijk eens strenger straffen en geld steken in veiligheid en in het bestrijden van criminaliteit.

  21
  0
 6. Ilja zegt:

  Mike wat een domme reactie van jou, hij was misdaadverslaggever en heeft veel coldcase zaken kunnen oplossen die nabestaanden van overleden kinderen na jarenlange ellende rust gaven. Iets wat jij je wellicht niet kunt voorstellen, maar dan weet je het nu.

  10
  4
 7. JakkerJAPDechinees zegt:

  Jammer dat de wereld zo word, het dwingt je zelf ook zo te worden jegens zulke types… je kan er niks meer van zeggen heel erg dit

  3
  1
 8. Coen Snoep zegt:

  Triest voor zijn vrienden en familie maar ik zal er geen hap minder om eten. Politiek rechts vond hij bij voorbaat vreselijk, en ik zou nooit vergeten hoe hij reageerde na de moorden bij Charlie Hebdo: ze hadden er om gevraagd was zijn reactie want ze waren niet zo netjes geweest over de Islam.

  17
  1
 9. Mace84 zegt:

  Peter was een goed verslaggever en heeft een hoop zaken opgelost. Respect daarvoor! Maar hij is de laatste jaren vooral een betweterig teringventje geworden. Je kon de TV niet aanzetten of je zag hem weer voorbij komen, want hij had werkelijk overal wel een mening over te verkondigen. Is het triest dat hij is neergeschoten, ja, natuurlijk. Dat gun je niemand en mag ook absoluut niet gebeuren. Maar een “Nederlandse volksheld” zoals Hemke Falsema het noemde, nee. En dan nu alle BN-ers (zoals die braderiezangeres) die hem gaan verheerlijken alsof hij een god was, gadverdamme.

  13
  1
  • Fred C. zegt:

   Inderdaad @Mace84,hij heeft vroeger goeie misdaadprogramma,s gemaakt.,maar dat is vele jaren geleden.Nu was die met van alles en nog wat aan het bemoeien,had die de mening dat het goed zou zijn om mensen die niet gevaccineerd zijn wel mogen geweigerd worden in de supermarkt. Ten eerste gaat dat Petertje geen zak aan of iemand nou wel of niet gevaccineerd is,het gevaar zit in dat hij als invloedrijke BN-er het balletje opgooid (mensen uitsluiten)en de kliek in Den Haag dat gaat vervolgens doorvoeren.Erg wat hem is overkomen,maar is nu een familiekwestie.Enkele dagen geleden twee GGZ medewerkers afgeschoten,1 overleden,ander in ziekenhuis,dader zelfmoord,deze slachtoffers hebben ook familie,alleen geen massale medeleven uit politiek/keunigshuis.

   7
   1
   • Mace84 zegt:

    Juist! Net als agent Arno die vorige week doodgereden is, bijna niks van gelezen, terwijl die agent waarschijnlijk meer heeft betekend voor de samenleving dan Peter. Maarja, Arno was ook geen BN-er he, dus dat is niet belangrijk.

    Jammer dat Peter dood is, triest voor de familie, maar nu terug naar de orde van de dag graag!

    1
    0
    • Fred C. zegt:

     Heel erg wat met agent Arno is gebeurt, dat je zo uit het leven gerukt word,ook al hoeft de politie niet altijd je beste vriend te zijn,toch zeer goed dat zij er zijn,immers in Nederland (in ieder land)zou een wild west situatie ontstaan van de sterkste groep met de grootste bek en wapens(afpersers,drugsdealers en andere groepsvorming)geloofsidioten die hun leefgewoonten aan je willen opdringen, zonder scheidrechters(politie) zou het totaal uit de hand lopen.Nou ja @Mace84 bedankt voor je reactie en zie je graag weer elders op deze site,groet Fred !!

     0
     0
 10. Pindarots zegt:

  Peter, rust zacht is mijn eerste gedachte. Mijn tweede gedachte is dat ik hoop de rechter nu eens een keer doorpakt en levenslang geeft, en de moordenaars niet na 10 jaar weer vrij laat.

  3
  0
 11. Fantastische Nederlander zegt:

  Je hoort het Rutte nog zeggen dat de onderwereld zijn plaats kent en geen invloed heeft op onze levens. Niks gedaan al die jaren en nu is het te laat.

  1
  0
 12. :-( zegt:

  Ik ben het 100% eens met Jan wat Peter betreft. Dit gun je natuurlijk niemand. Dit slaat echt nergens meer op. Ironisch genoeg ga ik het nog missen om de tv aan te zetten en meteen weer die zeikerd tegendraads te horen doen bij een of andere flauwe talkshow. 😛

  Het valt in geen velden of wegen ontkennen dat deze man echt heel veel goeds heeft gedaan. Wat je ook van hem vond, een ding staat vast en dat is dat er maar weinig mensen zo vastberaden aan hun levensdoelen kunnen/durven te werken en daarbij zó muurvast in hun schoenen staan als deze man dat deed. Respect daarvoor Peter en rust zacht!

  4
  2
  • Amsterdammer zegt:

   Het leven houdt op als je geen adem meer haalt. En als je geen adem meer haalt dan kun je ook niet meer lezen. Dat is logisch.

   Ik zou dan geen bericht meer sturen aan iemand die het toch niet meer kan lezen. Dat is als scoren na het eindsignaal. Je hebt er niks aan.

   2
   3
 13. Dirk gay zegt:

  Bizar, hoeveel BN-ers met een bekend cocaine verleden, krokodillentranen huilen om de moord op Peter. Zij hebben impliciet de cocaine markt in stand gehouden en daarmee impliciet ook meegefinancierd aan alle cocaine gerelateerde ellende.

  10
  1
 14. Zo is het ook zegt:

  De Aalsmeerse crimefighter is omgelegd door de leidseplein boulevard locatie. En een opdrachtgever, en een uitvoerder. Was het Holleeder, was het Taghi? Of waren er nog wat andere grote jongens.

  0
  0
 15. Henk Swets zegt:

  kan het nu weer over echte problemen gaan,
  er zijn zojuist 100 mensen verdronken net over de grens.
  en in ons land is voor het eerst in 30 jaar een watersnoodramp.

  Waar blijft die extra uitzending Jan?!

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.