STOP POLITIE! Ellie Lust bedreigd wegens vrouwenliefde

Als wij bij Roddelpraat ergens een hekel aan hebben is het wel geweld en dreigen met geweld. Wat een treurigheid is dat. Wij hebben een mening over alles en iedereen, maar mensen moet gewoon zichzelf kunnen zijn en hun leven inrichten naar eigen believen. Dat geldt natuurlijk zeker met wie je in de koffer ligt.

Dat Lust van de vrouwtjes is staat nog net niet in neon op haar voorhoofd te knipperen. Maar het mag duidelijk zijn dat Ellie bij steen, papier, schaar altijd voor scharen kiest. De voormalig woordvoerder van politie Amsterdam was voor haar programma ‘Ellie op patrouille’ in Ethiopië. In dat Afrikaanse land zijn ze niet erg op mensen die op het gelijke geslacht vallen, dus moest Lust en haar team vluchten. Dat vertelt Ellie in het boek ‘Als Je Maar Gelukkig Bent’.

“Ik kon het fanatisme daar niet inschatten. We zaten in een eenvoudig hotel in een sloppenwijk van de Ethiopische hoofdstad. Wat voor de opnames prima is, maar als ze me daar gevonden hadden met die kartonnen deuren was het klaar geweest. De volgende dag zouden we met de politie naar de grootste markt in Afrika gaan, dertienduizend kramen waar honderdduizenden mensen naartoe komen. Als je daar dan herkend wordt door die fanaten… Je strot wordt doorgesneden, je wordt gestenigd.” De presentatrice is met de eerst mogelijke vlucht terug naar Nederland gegaan en heeft daar aangifte gedaan. Ja, want dat helpt vast. De politie heeft niet eens tijd om in ons eigen land op te treden, maar Ellie wil dat ze naar Addis Abeba gaan om een bekeuring uit te delen.

Hypocriet

Overigens is Lust zelf ook niet vies om mensen op te ruien tegen een ander. In haar programma ‘Ellie aan de verkeerde kant’ (waarom noemt ze elk programma naar zichzelf?) liet ze de haatadvocaat Sydney Smeets op NPO1 vertellen dat onze Jan oproep tot geweld tegen homoseksuelen. Zonder enige wederhoor of onderzoek zond Lust dat gewoon uit. Overigens is er nooit iets mee gedaan. De politie “raakte de aangifte kwijt” en de Raad voor de Journalistiek is een wassen neus.

9 reacties op “STOP POLITIE! Ellie Lust bedreigd wegens vrouwenliefde

 1. Allochtoon zegt:

  Misschien kan ze haar Amsterdamse ex collega’s naar de 2e kamer sturen om al die journalisten die zich daar niet aan de anderhalve meter regel te bekeuren. De Haagse collega’s zie ik het niet doen.

  0
  0
 2. Co Stompe zegt:

  Deze vrouw moet gewoon een tv verbod. Neem haar nou eens in bescherming tegen zichzelf.
  Dit geldt overigens ook voor mijzelf en vele andere met mij.

  Groetjes,

  Co a.k.a. trambestuurder

  0
  0
 3. Robbie zegt:

  Heb niets met maar ook niet tegen mevrouw Lust. Vind alleen wel dat als je zegt : ik vind politiewerk mooi en mooi om mensen te helpen en om boeven te vangen blablabla, maar vervolgens je baan bij de politie opgeeft om met je toet op de tv te mogen, dan blijft er van je verhaal weinig overeind en hebben je woorden ook weinig van waarde over. En dat dat soort landen weinig met vrouwenrechten en de gays heeft, is voor mij niets nieuws hoor, beter passen we op dat we juist in Nederland niet WEER die kant opgaan…

  0
  0
 4. Dr Alban zegt:

  Ze had gewoon in eigen land kunnen blijven aangezien we half Afrika hierheen gehaald hebben met dezelfde ‘normen en waarden’ die ze elders hanteren.

  0
  0
 5. DeDikkeEend zegt:

  Ach wat een emotionele kutmeuk weer van onze schaar kampioen ellie lusthemgraag. Het is toch ongelovelijk dat ze hadden verwacht dat zij in een land komen waar heksenrij nog bestaat, mensen in stukjes worden gehakt en worden vermalen als medicijn omdat zij albino zijn, dat zij dan volledig geaccepteerd zouden worden als ze erachter zouden komen dat zij homo is. Godverdomme zeg, Dat wijf had die sprieten van betonstaal in hun gezicht moeten beuken. En hoezo moeten ze godverdomme rennen. Ze was toch van de politie. Kennen die geen zelf verdedigings protocollen. Of kent ze alleen de schaargreep. Kortom, Hoop gejank om iets wat zij allang had in kunnen schatten. Helaas is er nog homofobie, alleen in sommige culturen krijg je dat er niet uit, omdat niet iedereen zo liberaal is als een stel pennen in een potloden bak. Nou …dit was het weer. Fuck de konijnen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.