Speler FC Volendam breekt kaak van vrouw na mislukte versierpoging

Tayrell Wouter FC Volendam

Vanochtend hadden we het toevallig over FC Volendam, omdat Jan Smit (voorzitter van de club) charmant in beeld kwam bij een van hun wedstrijden. Nu blijkt: een speler FC Volendam breekt de kaak van een vrouw na mislukte versierpoging.

Zware mishandeling

De speler in kwestie, Tayrell Wouter, is een van de verdachten in een zware mishandeling-zaak. Een 20-jarige vrouw is zwaar mishandeld en aangerand tijdens het uitgaan in Amsterdam. Dit gebeurde nadat ze verschillende versierpogingen had afgewezen. Ze brak haar kaak op drie plekken.

Er werden bewakingsbeelden van de verdachten gedeeld. Naar aanleiding van die beelden, meldde Tayrell zich bij de politie.

Niet om kunnen gaan met afwijzing

De vermeende mishandeling speelde zich al een tijdje geleden af. De 20-jarige vrouw was in de nacht van 16 op 17 juli in een club in Amsterdam toen ze alleen kwam te staan met een man die ze niet kende. Na enkele versierpogingen liet de vrouw merken er niet van gediend te zijn. Als reactie daarop greep de man haar linkerborst hard beet. Oh, ja… Logische reactie, natuurlijk!

Toen ze zich hier tegen probeerde te verzetten, werd ze door twee mannen bij haar keel gegrepen. Hierop kreeg ze verschillende harde slagen tegen haar hoofd. De beveiliging en omstanders grepen op dat moment in. Op dat moment kwam er al een tand (gepaard met bloed) uit haar mond vallen. Ook voelde ze tijdens de slagen hoe haar kaak verschoof.

Schroeven in haar kaak

Later in het ziekenhuis bleek dat ze diezelfde dag nog geopereerd moest worden vanwege drie verschillende breuken in haar kaak. Voor zes weken lang heeft ze (met schroeven in haar kaak) met haar tanden op elkaar moeten zitten.

De beelden die gisteren werden gedeeld (en waar Tayrell op afkwam) zijn onherkenbaar gemaakt. Wel zegt een woordvoerder van de politie dat het filmpje opnieuw getoond gaat worden als andere verdachten zich niet gaan melden. Dit is toch werkelijk te triest voor woorden? Wat kunnen we hier over zeggen…

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

49 reacties op “Speler FC Volendam breekt kaak van vrouw na mislukte versierpoging

  • Timmy zegt:

   Als je met gekleurde bril kijkt wel ja. Knulletje toch. Zal ik eens een rijtje monsters noemen met jouw kleurtje? Niet moeilijk hoor. Zoek er eens naar om je erlangs kijken te compenseren. Je hebt het nodig.

   6
   68
   • Kevin zegt:

    Timmy, kijkt u morgenavond eens voor de grap naar NPO1 om 20:34.
    Steeds maar weer. Het houdt niet op, niet vanzelf.

    71
    1
   • Harry muller zegt:

    Grappig dat we het hier over kleur hebben. Een paar maanden geleden heeft een voetballer een kindje doodgereden dat was een witte voetballer. Maar die zal wel de juiste kleur hebben gehad denk ik everthing is alright when your white

    3
    16
   • Ik heet Harry en ben mongoloide zegt:

    Een ongeluk vergelijken met zware mishandeling om het gedrag van een kutnikker goed te praten dan ben je dus echt hersenloos!!

    12
    0
   • Rinus Rukwind zegt:

    Timmy koop een stuk touw en hang je zelf op, dan doe je eindelijk iets goeds voor deze wereld.

    20
    3
   • Pjotyer zegt:

    Met alle respect Timmy-boy, werk nu zo’n 10 jaar met gedetineerde in Arnhem, zo’n 80 procent is niet van Nederlandse komaf. Dat is nogal een kromme verhouding niet?

    48
    1
  • Woeste willem zegt:

   Terug naar de rimboe,… Dit oerwoud volk, het enige wat ze willen is ho*ren neuken en nooit werken. Ik zeg: ercht veel meer en extreme discriminatie naar dit n*ger volk.

   32
   5
   • Gerard van der laan zegt:

    Deze gasten zijn net kerstlampjes, de helft werk niet, als ze samen zijn, is het altijd een zooitje. En toch zie je ze het liefste branden in de boom.

    41
    1
   • Nico van der zandt zegt:

    Hij zal wel geen straf krijgen, omdat het een zw*rte k*nk*r n*ger is. Dat volk schijnt beschermd te zijn. En mogen alles doen en zeggen in dit land.

    22
    6
   • truus van zandte zegt:

    als straf mogen hij en al zijn mede zw*rtjes terg naar hun oerwoud, kunnen eindelijk onze dochters van 14 weer veilig over straat, je mag ze ook niet zien als pedo’s, het schijnt een onderdeel te zijn van hun cultuur.

    11
    3
   • Nico van der zandt zegt:

    Deze gasten verdienen om dood geslagen te worden op het marktplein, zoals vroeger gebeurden.

    7
    0
   • Pino zegt:

    Wie ben jij dan wel ? Leer eens normaal te formuleren en schrijven, kennelijk te moeilijk voor een Tokkie.

    1
    2
  • Johan D zegt:

   Doodstraf invoeren voor dit soort gasten die niet van vrouwen, kinderen etc. kunnen afblijven

   9
   0
  • Timmy zegt:

   Zelfde voor jou. Filtertje van je brilletje. Als je het probleem misdefineert. Dit soort patiëntjes en erger in alle kleurtjes gezien. Ook de jouwe.

   5
   16
   • Ruud Olsthoorn zegt:

    (1) Beste Timmy, leuk dat je krampachtig vasthoud aan het linkse woke clubje, maar in sommige gebieden loopt het echt de spuigaten uit. laat anders je vriendin een nachtje door de bijlmer lopen. succes met het opvoeden van een zwart jong

    26
    0
   • Ruud Olsthoorn zegt:

    (2) ik zie toch een n*ger het liefste liggend op de grond, stuiptrekkend en gorgelend in zijn eigen bloed.

    10
    4
   • Ruud Olsthoorn zegt:

    (3) schijnt dat die dit veel vaker doet, als meneertje n*ger zijn zin niet krijgt, hij gelijk extreem geweld gebruikt, vorig jaar heeft hij een oudere vrouw nog half dood geslagen omdat zij door groen fietste en hij door rood reed

    10
    0
 1. lesbische bril zegt:

  Net goed voor die vrouw. Ze had gewoon meer empathie moeten tonen voor Tayrell, omdat hij zwart is, dus die heeft het al moeilijk genoeg in deze maatschappij.

  29
  0
  • truus van zandte zegt:

   ik begreep dat hij vooral boos was op haar leeftijd, hij neukt liever 16 jarige meisjes zonder condoom in een vieze steeg, en vier vrienden houden haar dan vast als ze om haar moeder gilt.. heerlijk daar kikt hij op

   6
   0
 2. Ligt zegt:

  Aha dus omdat hij prof-voetballer is had dat meisje maar in moeten gaan op zijn versierpoging? Gaat de rechter daar niet in mee. Is hij vast al genoeg gestraft door de media? Pff is deze kerel licht verstandelijk beperkt ofzo?

  14
  0
 3. Wim zegt:

  Petitie starten dat het contract met deze jongen ontbonden moet worden. Nooit meer ergens aan de bak deze pauper.
  Indien Volendam dit niet doet zullen ze dit soort gedrag wel goedkeuren

  26
  0
  • Jimmy zegt:

   Lijkt mij wel. Gewoon principieel zijn en weglopen met je portomonaie. Kijk die vrouw die haar Videoland abonnement opzegde. 👍 Als iedereen dat doet. Einde debieltjes docu’s.

   7
   0
 4. 🍌 zegt:

  Die zwarte voetballers denken dat ze Jezus zijn en bijna niet 1 kan op een normale manier de pers te woord staan.

  20
  1
  • Jimbo zegt:

   Persoonlijk ontging mij het verband tussen kleur en karakter dat jou zo overduidelijk is. Kan aan mij liggen. Zelfs al reis je rond als mij, krijg je nog niet te zien wat ik zag. Ga toch terug naar je gouden eeuw, dwaze aap. 😂

   1
   8
 5. Janroosvoorpresident zegt:

  Je kunt de klok erop gelijk zetten! Ik haat die gasten die maar denken dat ze alles met vrouwen kunnen doen. En waarom heeft niemand ingegrepen? Ophangen die kutgasten!!!

  9
  0
 6. Namens alle vrouwen zegt:

  Dit soort figuren definitief uit de samenleving halen. Ga maar lekker dagelijks gebukt staan bij de bajes douches in een walm van mannelijk zweetlucht, walgelijk mens dat je bent.

  4
  0
 7. ZwartePanter zegt:

  Meestal zijn het de Marrokaanse of Antiliaanse jongens die dit doen.. maar dan in het geniep.. deze gast moet zwaar gestraft worden.. misschien hem door een blanke in zijn kont laten naaien… haar vader 😂

  2
  0
 8. Zwartwitenalleswatertussenzit zegt:

  Zo heerlijk dat karma altijd als een boemerang terugkomt bij iedere racist bv dochter, moeder of zus die zich stiekem laten gangbangen door de door hen gehate mensen met een kleur

  1
  3
  • Robin zegt:

   Waar mensen zich al niet mee bezighouden om 10 voor 6 ’s ochtends.
   Zoek een baan, steuntrekker.

   0
   0
 9. Choco Prince zegt:

  Het ligt gewoon altijd aan die rare uitheemse namen van ze!!!1! Geef ze dan ook gewoon een oer-Hollandse voornaam en dit soort incidenten behoren tot de verleden tijd.

  4
  1
 10. Bezorgde vader zegt:

  Denk dat deze smerige zwarte hond zeer dankbaar mag zijn dat het niet om mijn dochter gaat!!
  Waarschuw haar elke keer weer uit de buurt van gekleurd genetisch afval uit de buurt te blijven!!

  3
  0
 11. Restingbitchface zegt:

  Ik wil op deze narcistische psychopaat zn gezichtje stampen tot het helemaal ZACHT is, mmmmmmmmmmm

  0
  0

Reacties zijn gesloten.