Soundos zeikt doorrrrrr

Het is toch om te janken. Die aandacht vragende huilstruik is nog steeds bezig met haar gejank over de filmrol die ze niet kreeg wegens haar zwangerschap. “Genoeg toffe mensen die WEL met zwangere vrouwen willen werken.” Echt, get a life.

Al weken is ze bezig met haar discriminatiegepiep. En het slaat nog steeds nergens op. Ze gaat ook opeens het “patriarchaat” slopen. Daar bedoelt ze overigens de “witte man” mee, want het Marokkaanse patriarchaat is geen enkel probleem voor haar.

39 reacties op “Soundos zeikt doorrrrrr

 1. Osamab zegt:

  Ze moet lekker bij Dries Boussata op de thee gaan.
  Dan kunnen ze samen keuvelen hoe slecht en onrechtvaardig en discriminerend het allemaal is in Nederland.

  13
  2
  • Rapper Sjors zegt:

   Ik vind dit toch wel een van de meest verschrikkelijke mensen in Nederland. Niet grappig, grote bek, achter elke boom een vijand zien en ook nog een enorme asociale kutkop.

   28
   1
 2. Sondos el Vervelend zegt:

  Wat een vreselijke dame. Echt een allochtoon zoals je die niet wilt.
  Zit continu met de racismekaart en de kaaskoppen sluiten ons buiten waaier.

  Om vervolgens Sjuul Paradijs uit te sluiten en te weigeren om een discussie aan te gaan want dit en dat.

  Zonder goede argumentatie uiteraard want ze weet dat ze het op inhoud niet kan winnen van Sjuul.

  Afijn sluit ik af met het feit dat het zo blijkbaar werkt bij de woke publieke omroep. Waar inclusief iedereen betekent en de NPO van ons allemaal zou zijn. Is het feitelijk een vervelend clubje waar je enkel inclusief bent als je dezelfde mening deelt.

  21
  1
 3. Co Jenevo zegt:

  Heb ook ooit gesolliciteerd en voldeed volledig aan het functieprofiel, op de momenten dat ik er was.
  En die momenten bepaalde ik zelf, waardoor hun naar iemand anders gingen zoeken.
  Nu haat ik alle bedrijven met aanwezigheidsplicht.

  6
  0
 4. Ludo Sanders zegt:

  Soundos, gelukkig zijn de roddelpraat kijkers (ik tenminste) niet discriminerend. Ik zou je, ondanks dat je vrouw, zwanger en allochtoon bent, gewoon doen.

  6
  2
  • Woeste Willem zegt:

   Hahaha geweldig elke keer… not. Hey vrolijke vriend, pak een botte schaar en steek je zelf in je nek. Doe Nederland eindelijk eens een plezier.

   6
   0
 5. Yasser, Klavertje4 from Morocco zegt:

  Beter deze Wafel Bek naar Ceuta te sturen (spaanse enclave in marokko). Een decimeter over de grens, en ze is weer thuis. Gelukkig maar, voor de rest van nederland.

  5
  1
 6. Yasser, Klavertje4 from Morocco zegt:

  Misschien zijn er nog wat explosieven over van het 13 05 2000 vuurwerkincident. Dat kan mooi in het munitiedepot van deze mocro dame worden geschoven. Eind goed, al goed.

  3
  1
 7. Willem van Oranje Nissan zegt:

  Stel je eens voor dat er honderdduizenden Nederlandse gastarbeiders naar Marokko waren verhuisd. Die waren daar dan een politieke partij begonnen en in de regering gekomen. En dan gingen ze de moslims daar de wet voorschrijven. Zie je het al voor je? Dan zal het al snel kolonisatie genoemd worden. Wat is het dan wat er nu met Nederland gebeurd?

  11
  1
 8. Mohandar karramchand ghandi zegt:

  Wat een vies stinkwijf, ik ben zelf marokkaans en als ik dit soort figuren zie zeg ik minder¡!!!!!!!! Minder!!!!!!!! Minder!!!!!!!

  8
  1
 9. Schoendoos del schaamnie zegt:

  Er moet een spoed wet komen dat elke kous kous slurper op alfabetische volgorde onvruchtbaar gemaakt moet worden dan hebben we ook meteen dat minder minder slogannetje de wereld uit want dan is dat ook weer natuurlijk opgelost… En zijn we van al die droeftoeters af die zich benadeeld voelen

  2
  2
 10. Laroes zegt:

  Moet je voorstellen, er is dus een man die haar grappig en aantrekkelijk genoeg vindt om er zijn leuter in te hangen en haar zwanger te maken. Koekoek!

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.