Soundos el Dinges pruttelt nog wat na

soundos

Je ziet dat wel vaker bij mensen met weinig talent. Ze krijgen ergens een paar handjes voor op elkaar en dan blijven ze maar op die manier aandacht vragen. Tegenwoordig werkt dat goed met discriminatie. Je roept dat je gediscrimineerd wordt (geldt niet voor blank, man en/of hetero) en dan ontstaat vanzelf applaus.

Dat maakte Soundos ook mee. Met haar werk, cabaretier, wil het niet echt lukken. Maar als je roept dat je wordt achtergesteld krijg je al snel aandacht. Deze mevrouw kreeg een rol als voetbalcoach in een film niet omdat ze zwanger is en de producent wilde geen zwangere voetbalcoach in de film. En dat is dus discriminatie.

Met haar eerste kletsverhaal kreeg ze al veel likes. Dus toen kwam er nog maar eentje. En dan begint het verslavend te werken, dus pruttelt ze nog wat na met een of ander Arabisch (niet Arabische) gezegde. Ze zegt echt dat zij iets heeft gewonnen en dat wij ervan iets konden leren. Maar wat weet niemand.

https://www.instagram.com/p/CeYAe99AVXQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

22 reacties op “Soundos el Dinges pruttelt nog wat na

  • Pieter zegt:

   Ze kreeg niet veel bijval als je de meeuwaarige blikken niet meetelt.

   Jammer voor d’r.
   Benieuwd wat ze morgen erover heeft te zeggen…

   8
   0
 1. Rico zegt:

  Je zou toch bijna medelijden met haar krijgen😆toppunt van zwakte,een ander de schuld geven van je eigen tekortkomingen 😴

  15
  1
 2. Charlie da Silva zegt:

  Oud Hollandsch gezegde : ” Een vrouw is als erwtensoep, als ze begint te pruttelen moet de worst er in”.

  38
  0
 3. Jan Bagger zegt:

  Beste sound systeem (Sorrry autocorrect) .
  Laat eerst maar een heel Leger lachen om je grappen.

  8
  0
  • Willem zegt:

   1 x gekeken naar die “cabaretière ” was een roast op comedy central. Na 10 minuten nog geen spoor van een grap gevonden.

   8
   0
 4. vliegenier zegt:

  Zo te lezen kan het geen kwaad om deze mislukte mocrohamster eerst eens een paar uur te laten rennen in een reuze hamstermolen. Daarna vanuit het vliegtuig met molen en al dumpen boven Marokko.

  17
  6
  • Doek zegt:

   Volgens mij heeft deze vrouw (40) haar levenslang al last van het Calimero-syndroom. Fijn dat Roddelpraat haar tenminste wél laat uitpraten.
   Blijf het volgen Jan!
   Deze vrouw (40) verdient een podium in haar strijd voor de achterlijk gestelden.

   17
   0
 5. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Lekker denigrerend ook naar haar followers ”kinderen”. Maar om de vraag te beantwoorden dat Soundorgel is een verschrikking die ze zo snel mogelijk op een kameel richting zandbak moeten sturen.

  16
  1
 6. Gooordonn zegt:

  Tja, met een zwangere buik zit een aantal beeldbepalende beroepen er even niet in…dat staat los van je kleurtje

  10
  1
 7. Welterweight zegt:

  Soundos had een hekel aan haar klasgen ootjes op de mi ddelbare schoo l, ze vond ze allema al DOM.

  Soundos is The aterweten schappen gaan stude ren maar is na vier maanden afgeh aakt want ze vond iederee n DOM.

  Artse n en an dere ‘hoog geleide, intellig ente’ mensen vind ze ook DOM omdat die niet norm aal met haar kunnen co mmuniceren

  En een kee r had ze bijna de dokt er aang eklaagd omdat ze niet goed begreep wat de dokter zei. Misversta nden, kan gebe uren.

  Bij de Comedy-Train moest ze met Piepkuiken werken en in zijn kie lzog kwam ze bij DWDD waa r niemand haar leuk vond. Het wen sdenken van de NPO met een troetelmare kaan sloeg niet aan bij het pu bliek.

  En sindsdi en is het stil rondom Soundos. Totdat ze deze week niet gevraa gd werd voor een roll etje in de jeug dfilm ‘Leeu win’.

  D aarom is ze boos: ze is altijd al boos en gefru streerd. Tijd voor the rapi e den k ik.

  10
  0
 8. aart appel zegt:

  Nou ze kan wel solliciteren als kameel in een dierentuin dan krijgt ze te minste aandacht en niemand ziet het verschil.

  7
  2
 9. Pascally. 2.0. zegt:

  Kweenie! Ik vind haar hartstikke irritant dus ben ik al bevooroordeeld en ben ik wel zo eerlijk dat ik zeg dat ik oprecht niet kan inschatten in hoeverre discriminatie een rol speelt in medialand zowel naar witte/zwarte/blanke/donkere mannen en vrouwen toe. Ik vind discriminatie sowieso gewoon dom en iets voor de laaggeletterden. Hou er ‘es mee op. Pedofilie is een veel zorgelijker probleem is de afgelopen dagen gebleken en daar kunnen we wellicht wel iets aan doen aangezien het ook in medialand gebeurt.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.