Soundos el Dinges maakt het nog even erger

Soundos el Dinges heel dik | Roddelpraat Nieuws

De minst grappige cabaretier van het land heeft eindelijk succes. Niet met grappen maken, want dat wil niet heel erg lukken, maar met de discriminatiekaart weer eens trekken. Soundos was gevraagd namelijk voor een rolletje in een film en toen ze zei dat ze zwanger is ging het niet door. En dat is heel erg! Want discriminatie!

Dat die mensen geen zwangere vrouw willen in die rol doet er blijkbaar niet toe. Ze moeten van Soundos Soundos nemen anders is het discriminatie. Ze moeten van Soundos ook meer diversiteit in het bedrijf toelaten. Want volgens Soundos werken er 15 mannen “die allemaal op elkaar lijken”. Dat moet je eens over een hok vol allochtonen zeggen, dan ben je een racist op z’n minst. Wel grappig toch dat die mensen die zeggen te strijden tegen discriminatie geen enkele moeite hebben om anderen te discrimineren, in dit geval op uiterlijk, ras en geslacht.

Enfin, ze doet heel moeilijk in dit filmpje en zet voornamelijk zichzelf verder voor aap.

https://www.instagram.com/tv/CeRDohUAkbP/?utm_source=ig_web_copy_link

25 reacties op “Soundos el Dinges maakt het nog even erger

 1. Bert zegt:

  Het staat op de voorpagina van het AD deze morgen:Marieke Elsinga zwanger van eerste kindje: ‘Zo blij dat ik het nu heb verteld’

  8
  0
 2. Jan Bagger zegt:

  2022 een Marokkaan die graag wil werken .
  In Marokko valt meer winst te halen wat betreft diversiteit op de werkvloer .
  Garnalen pellen en vegen is de roeping voor vele Marokaanse dames.
  Gelukkig zijn er nog veel dames die een kantoor baan hebben in de functie van koffie juffrouw .

  23
  2
  • Pipilangkous zegt:

   Je naam komt duidelijk overeen met je achternaam bagger …. eneh vraagje is jouw moeder arts? Academisch opgeleid? Of Laaggeletterd? Denk eerder het laatste. Succes met je onontwikkelde karakter.

   3
   8
 3. Leuk babynieuws op de radio zegt:

  Er wordt al de hele ochtend op een zwangerschap gehint in de ochtendshow van Q.
  Na urenlang teasen in het hoge woord eruit: Marieke verwacht een kindje met haar partner Sander. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit en je lichaam verandert. Het is gewoon een wonder! Als dat in je eigen buik gebeurt, is dat zo bijzonder.”

  8
  2
 4. Brigitte B. zegt:

  Marieke was al een tijdje zwanger lees ik tussen de regels door.
  Gewoon erkennen dat zwangerschap best belastend kan zijn ipv “nee hoor, had er niets mee te maken” ! De eerste tijd kan doodvermoeiend zijn.
  Jammer dat Soundos nou weer zo loopt te janken. Dat zullen de hormonen wel zijn.
  Ik wens ze in elk geval allebei veel geluk.

  8
  1
  • Sakina zegt:

   De Nederlandse- Marokkaanse gemeenschap, waaronder ik dus, storen ons mateloos aan dit mens. Haar schreeuw om aandacht en het slachtoffergedrag, zijn om te kotsen. Denk maar niet dat “wij” ons door haar laten vertegenwoordigen, totaal niet, distantiëren ons juist. Een tokie met enorme hoogmoed, zo hoog dat ze niet inziet dat ze de kwaliteiten en manieren mist en juist daarom maar niet aan een rol komt. In miskina, haar acteerdebuut, acteerde ze niet eens, maar was ze zichzelf. Daarom dat ze is gevraagd. Maar dat ze daardoor fans heeft die schreeuwen en trillen als ze haar zien, is de grootste onzin. Afschuwelijk toch, als je zo in het leven staat. Ow en een Hoogzwangere voetbaltrainer, nee dat gaat niet soundos, je had nog geen auditie gedaan niets, ook zonder zwangerschap hadden ze haar hoogstwaarschijnlijk niet aangenomen. Zeg nou eerlijk dit moet je toch niet op je beeldscherm, dus please verander haar podium niet, hou haar daar waar ze al jaren zit. Ow en soundos ze moeder heeft er niets mee te maken stom mens, je bent zo wanhopig op zoek naar erkenning dat je andere moeders aanvalt. Je uiterlijk vertoon icm je gedrag zijn niet uitnodigend, ow en DE discriminatie kaart moeten ze jou geven, om precies te zijn 15 stuks. Toedels!!!!

   12
   1
 5. Gefeliciteerd Marieke🎉 zegt:

  Wel erg dat ze eerst een maand of wat ziek thuis zat voordat ze ging vertellen dat ze wél zwanger is.

  De komende maanden zal ze waarschijnlijk nog minder gaan werken en daarna krijgt ze zwangerschaps verlof en moederschspsverlof en vrijaf als de kinderdagverblijven gesloten zijn en ziek thuis als de kleine met een snotneus of de diarree niet naar de opvang mag…

  Nee dan Soundos. Die betrekt haar zwangerschap in een arbeidsconflict met een opdrachtgever die ze niet heeft. Kansloos.

  8
  0
 6. Trendwatcher Talk zegt:

  Nou ja. Soundos was niet gevraagd hoor. Het castingbureau, dat werkt in opdracht van de twee producerende bedrijfjes, heeft gepolst bij verschillende managers welke artiesten e v e n t u e e l beschikbaar zouden zijn om de rol van een voetbalcoach/sportcoach te spelen.

  In het rijtje van kandidaten werd Barbara Barend ook genoemd.
  Zelfs Rachel Hazes is gepolst, Leontine Ruiters (vh Borsato), Chantal Janzen en Irene Wüst zijn ook gevraagd.

  Dus nee, het was geen discriminatie of onwil, men is nog bezig met casten en producent Media Brothers van de bewuste jeugdfilm, Leeuwin, zal zich nog wel twee keer bedenken voordat ze iets aan Soundos gaan vragen

  14
  2
 7. Karel en de rest zegt:

  Hahaha, die Soundos.
  Was het allemaal maar zo makkelijk, solliciteren = automatisch aangenomen worden?
  Gelijk geld en een vast contract op jouw voorwaarden.
  Zwanger schitteren in een jeugdfilm terwijl je de helft van de tijd ziek thuis zit, scriptwriters die jouw zwangerschap op jouw personage moeten aanpassen…???

  Soundos leeft nog een beetje in het multikulti paradijsje van de Publieke waar ze met subsidie overeind werd gehouden.
  Nou, welkom in de echte wereld Soundos, ga om te beginnen eens volle zalen trekken met een standup comedy show en kom dan nog eens praten.

  14
  1
 8. Je buurman zegt:

  Zozo die is wel heel ver heen “WALGELIJK WEZEN” en dat mag zomaar zwanger worden ? Moeten we ONZE maatschappij niet beschermen tegen nakomelingen van dit soort ? Welke mongool stak m hier trouwens in ? Jezus zeg gadverr walgelijke vent, was het Weezie ??

  4
  2
 9. Tinus plotseling zegt:

  Nou die heeft ook in haar eigen voet geschoten en ken zich nu 100% richten op ouderschap. Want jij komt nergens meer aan de bak ga is wat doen aan je borderline trekken!!

  2
  1
 10. zuurpruim zegt:

  Als je het woord “lullen” gaat turven, dan kom je een heel eind. Dat castingbureau heeft zich een hoop ellende bespaard door deze mocro haathamster niet aan te nemen.

  5
  1
 11. Anonieme bron zegt:

  De tijd gaat een beetje dringen voor Soundos want ze heeft nog niet zoveel bereikt en plakt de laatste jaartjes een beetje bij de SBS van Talpa. Zal wel de teleurstelling zijn omdat ze nu niet gevraagd is, voorlopig is ze weer werkeloos én druk met luiers en borstvoeding.
  Dat snapt iedereen.

  Grote kans dat ze binnenkort ontslagen wordt, zeikwijven hebben ze al genoeg bij Talpa, bovendien wordt ze een beetje oud.

  9
  2
 12. Jantien Keukenhof zegt:

  Als 40-plusser is dit ouwe mens wel uitgekakt toch? Was ze echt denkende dat zij een zwangere gymjuf van haar leeftijd in een kinderfilm kan gaan vertolken?
  Die is gek.

  5
  2
 13. @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

  Dus Soundos pretendeert dat er sprake is van discriminatie omdat zij als zwangere vrouw is afgewezen voor de rol van een niet zwangere voetbaltrainer😂? Schiet mij maar lek…. Typisch gevalletje Defano-syndroom.

  3
  1
 14. GLAnus Greece zegt:

  Aan de vriend/man/vrouw/she/they/it van Soundos: Een winkelhaak is nog steeds een uitweg!

  1
  2
 15. Hans Vierkloot zegt:

  Soundos zou ik niet doen.
  Maar als ze aandringt mag zij mij wel pijpen. Dan blaf ik haar gezicht vol en kan ze niet tegen me praten.
  Win-win.

  Altijd op zoek naar vrouwvriendelijke oplossingen.

  7
  1

Reacties zijn gesloten.